Leukste vakanties met een zwembad in vijf categorieën

Ruim 3000 gezinnen hebben bepaald bij welk vakantieadres je de allerbeste zwemparadijs vakantie viert. Zij stemden in juni op hun favoriet in de Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk competitie: een initiatief van Kids Vakantiegids, waarbij de beste accommodaties in Nederland, België en Duitsland worden onderscheiden in vijf categorieën.

Vorig jaar kwam daar de categorie Vakantie met aquapark Europa bij en dit jaar werd voor het eerst ook het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk toegekend aan het beste vakantieadres met aquapark wereldwijd. Per categorie is nu door het grote publiek een ultieme winnaar gekozen.

Winnaars Nederland, Duitsland & België

Winnaars Europa en wereldwijd

  • Winnaar Vakantie met aquapark Europa: Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa
  • Winnaar Vakantie met aquapark wereldwijd: Jungle Aqua Park
De meeste stemmen zijn voor Marveld Recreatie Deze kleurrijke waterspeeltuin heeft glijbanen, watervallen en fonteinen. Ook zijn er diverse klauter- en draaielementen.

Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2017
Waterpret op het vakantieadres is erg populair bij de vakantiekeuze voor gezinnen. Om hotels, campings en vakantieparken die waterpret hoog in het vaandel hebben staan te belonen, reikt Kids Vakantiegids jaarlijks het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk uit.

  • Uit het aanbod van reizen op Kidsvakantiegids.nl in Nederland, Duitsland en België is per categorie een top vijf geselecteerd op basis van waterpretfaciliteiten zoals de aanwezigheid van waterglijbanen, waterspeeltoestellen en watersporten. Voor de categorie ‘Vakantie met aquapark Europa’ zijn alle kindvriendelijke accommodaties in Europa met een eigen aquapark of in de buurt van een aquapark beoordeeld.
  • Voor de nieuwste categorie Vakantie met aquapark Wereldwijd zijn alle kindvriendelijke vakantieadresjes wereldwijd met een eigen aquapark of in de buurt van een aquapark beoordeeld.

Voor beide categorieën zijn er vijf adresjes onderscheiden met het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk. Per categorie is er vervolgens door het publiek een ultieme winnaar gekozen door te stemmen op de Kids ZwemparadijsTip! website.

 

Meer informatie: www.kidsvakantiegids.nl/aquapark-vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *