Landal in Nederland, Center Parcs in België het meest kindvriendelijke park

Landal Land van Bartje is in Nederland en Center Parcs Erperheide in België verkozen tot meest kindvriendelijke accommodatie van 2015. In elk land werd ook een top-10 lijst opgesteld van bedrijven die het Kids VakantieTip! Keurmerk 2015 verdienen. Dit keurmerk wordt jaarlijks toegekend aan accommodaties met enerzijds de hoogste Zoovercijfer voor kindvriendelijkheid en anderzijds het grootste aanbod aan kinderfaciliteiten.

Landal Land van Bartje blijft verrassen
Landal Het land van Bartje zorgt er voor dat er regelmatig nieuwe activiteiten en attracties worden toegevoegd aan het kinderprogramma. Zo is er een ponyranch met verschillende activiteiten. In Bartjes’s Boerderij kunnen de kids tijdens het Fun & Entertainment-programma lekker kliederen met verf, spelen in de binnenzandbak of een potje poolbiljarten. Of een paar uurtjes spetteren in het zwembad met grote glijbaan en kleuterbad. Deze wordt bij mooi weer omgetoverd tot een groot buitenbad met familieglijbaan. En vergeet ook niet om het multifunctioneel sportveld, de grote speeltuinen, diverse kinderspeelplaatsen, het waterspeelelement, de airtrampoline, airhockey, het binnenspeelplaatsje met diverse speelattributen.

De top 10 in Nederland

  1. Landal Het Land van Bartje
  2. Vakantiepark Beekse Bergen
  3. Landal Het Vennenbos
  4. Landal De Lommerbergen
  5. Center Parcs Het Meerdal
  6. Vakantie- en attractiepark Duinrell
  7. Beerze Bulten
  8. PonyparkCity
  9. Sprookjescamping de Vechtstreek
  10. Center Parcs Sandur

 

cp erperheide
General Manager Frank van Ouytsel en Orry van Center Parcs Erperheide ontvangen het Kids VakantieTip! Keurmerk 2015 uit handen van Bladmanager Esley Gies van Kids Vakantiegids en de jongste Kids Vakantiegids Detective Abel.

Center Parcs Erperheide voor de vierde keer op nummer 1
Voor het vierde jaar op rij voert Center Parcs Erperheide de Belgische toplijst aan. ‘Een prestatie waar we ontzettend trots op zijn’, aldus General Manager Frank van Ouytsel. Het vakantiepark in het Limburgse Peer scoort een 9,1 voor kindvriendelijkheid op Zoover en biedt een breed scala aan kidsfaciliteiten en –activiteiten. Zo kun je er onder meer snorkelen in een Aziatisch vissersdorp in de Aqua Mundo, op avontuur in de natuur met een Kids Safari en is er zelfs de mogelijkheid een complete ponyvakantie beleven. Ook aan de allerjongste bezoekers – en hun ouders – is gedacht, met onder andere babyzwemmen voor openingstijd van de Aqua Mundo, babymassage en een complete baby fotoshoot.

De top 10 in België

  1. Center Parcs Erperheide
  2. Center Parcs De Vossemeren
  3. Parc la Clusure
  4. Landal Village l’Eau d’Heure
  5. Ardennen Camping Bertrix
  6. Narvik HomeParc Mooi Zutendaal
  7. Vakantiepark Molenheide
  8. Kompas Camping Nieuwpoort
  9. Camping Colline de Rabais
  10. Vakantiecentrum De Lage Kempen

Meer informatie: Overzicht van alle Europese winnaars van Kids VakantieTip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *