Landal bouwt nieuw vakantiepark in Kaatsheuvel

Landal GreenParks bouwt en nieuw bungalowpark op de locatie van de voormalige camping Duinlust in Kaatsheuvel. Vakantiepark Landal Kaatsheuvel wordt gebouwd door Van de Ven Bouw en Ontwikkeling (onderdeel van VolkerWessels) en krijgt 104 vakantiewoningen.

Visualisatie van het nieuwe centrumgebouw

Brabantse natuur en attracties
Landal Kaatsheuvel komt te liggen aan de rand van de schitterende natuur van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, in de nabijheid van attracties als de Efteling en Safaripark De Beekse Bergen. Landal Kaatsheuvel is het vierde park van Landal GreenParks in Noord-Brabant. Er worden 4-, 6-, 8-, 10- en 12-persoons woningen in de varianten Comfort en Luxe en speciale kinderbungalows gerealiseerd. Toekomstige gasten krijgen de beschikking over een binnenzwembad, receptie, ParkShop en speelfaciliteiten.

De woningen worden eigendom van particuliere investeerders. De verhuur en het beheer van het vakantiepark is in handen van Landal GreenParks.

Kaatsheuvel / Efteling
Het park ligt op 2 kilometer afstand van De Efteling, die op 1 juni 2017 ook al een nieuw bungalowpark opende; het Loonse Land. De Efteling vertelde onlangs tijdens het congres ‘Vakantiepark van de Toekomst‘ dat zij de komende jaren steeds meer (buitenlandse) toeristen verwachten die meerdere dagen op het themapark en in de regio verblijven. Om die nieuwe groep te huisvesten is extra capaciteit in verblijfsaccommodatie nodig. Zij werken daarbij ook graag samen met externe partijen die in de regio nieuwe verblijfsaccommodatieswillen realiseren.

Green Key Gold-certificaat
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling start medio september met de verkoop van de recreatiewoningen. Volgens planning worden in 2019 de eerste gasten in het park verwelkomd. Direct vanaf de opening krijgt het park het Green Key Gold-certificaat uitgereikt voor duurzaamheid, waaronder gescheiden afvalinzameling, zonnepanelen en het gebruik van led-verlichting.

Meer informatie:
https://parckkaatsheuvel.nl/
www.landal.nl
www.volkerwessels.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *