Ideeënmarkt ontwikkelcompetitie recreatiewoningen Almere Hout

Op 1 november aanstaande wordt de Ideeënmarkt in het kader van de ontwikkelcompetitie recreatiewoningen Almere Hout gehouden. De gemeente Almere is op zoek naar hét innovatieve idee voor een recreatiepark in Boswachterij Almere Hout. De ontwikkelcompetitie moet leiden tot het beste plan voor dit gebied van ca. 8 hectare met een bijzondere ligging, in de Randstad in een rustige, groene en waterrijke omgeving. De gemeente Almere zoekt ervaren, innovatieve ondernemers en/of recreatieontwikkelaars, investeerders en mensen met een goede visie.

Doel van de Ideeënmarkt is om mensen met een visie te koppelen aan mensen die beschikken over de kennis en/of middelen. En uiteraard vice versa.

  • – Heeft u een visie, maar niet de kennis en middelen om het plan uit te werken en te realiseren? Dan kunt u mogelijk gaan samenwerken met innovatieve ondernemers en investeerders. U kunt elkaar ontmoeten op 1 november.
  • – Beschikt u over de kennis, ervaring en/of de middelen om een plan uit te voeren en zoekt u naar een briljant idee voor het gebied? Vindt uw conceptdenker op 1 november.

De gemeente Almere biedt een platform om ondernemers en ideeën samen te brengen. Natuurlijk is het mogelijk dat ondernemers/investeerders zonder tussenkomst van de Ideeënmarkt hun visie indienen. We gaan er uiteindelijk van uit dat alle inzenders in staat zijn om hun plan echt te realiseren.

De Ideeënmarkt wordt gehouden in het hart van de Boswachterij Almere Hout in het gebouw van de Stichting Stad en Natuur op Stadslandgoed De Kemphaan
(Kemphaanstraat 1, 1358 AD Almere).
De Ideeënmarkt start om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur.

U kunt zich aanmelden voor de Ideeënmarkt via de webpagina www.almere.nl/competitierecreatiepark ofwel direct bij mw. Bosman (dembosman@almere.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *