Droomparken opent nieuw park; Marina Strandbad Olburgen

Droompark Marina Strandbad, gelegen tussen Arnhem en Zutphen, is officieel geopend. Na de overname door Droomparken in juli 2018 is met inzet van veel middelen en mankracht gewerkt aan de transformatie van het verouderde caravanpark Dorado Beach naar het eigentijdse multifunctionele recreatiepark Marina Strandbad.

De infrastructuur op het terrein is vernieuwd en het centrumgebouw is omgebouwd naar een gezellige lobby met parkshop. Bovendien is het gebouw nu voorzien van een kelder met wellness-faciliteiten zoals sauna’s en fitnessruimte en Bram’s theater, een gezellig kindertheater. Het nieuwe restaurant Sophia’s Italian heeft haar deuren geopend in het centrumgebouw voor gasten op het park en passanten. Op het park staan een aantal modelwoningen die bezichtigd kunnen worden.

Bij de ontwikkeling van het vernieuwde park is veel aandacht besteedt aan duurzaamheid. De recreatiewoningen zullen energiearm of –neutraal gebouwd worden. Voorbeelden op het gebied van natuur op het park zijn vleermuisvriendelijke verlichting, de aanleg van waterpoelen voor amfibieën en inheemse beplanting.

Het park richt zich op een brede diversiteit aan doelgroepen. Uniek in de recreatiebranche is dat Droomparken haar gasten een dienstverlening aanbiedt op het niveau van hotelservices. Zo zijn de bedden bij aankomst in de huisjes al opgemaakt, is er ontbijtservice en doen de medewerkers er alles aan om aan de wensen van de gasten te voldoen.

Er zijn inmiddels 14 Droomparken in Nederland

Meer informatie: www.droomparken.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *