Centerparcservaringenforum overgenomen door het CenterParcsForum

Niet alleen bedrijven in de recreatiesector zijn onderhevig aan kwaliteitsimpulsen en consolidatie. Ook twee grote fanwebsites van CenterParcs zien een meerwaarde in samenwerking. De beide fora hebben lang gewerkt aan de overname, de eerste gesprekken dateren immers van 1 jaar geleden.

Op 4 juli 2018 hebben de beheerders van beide fora de overeenkomst feestelijk getekend, waarbij wij gastvrij werden ontvangen in het business-center van de Eemhof.

Mariëtte Cras, voormalig eigenaresse van het Centerparcservaringenforum: “Ik ben erg blij dat wij en onze leden zich kunnen aansluiten bij het CenterParcsForum. Na jaren van naast elkaar werken aan het beste informatieplatform over CenterParcs, kwam ik tot de beslissing dat samenwerking de beste optie was. Daarom ben ik verheugd dat beide fora nu als 1 geheel de toekomst ingaan.

Jacques de Groen als beheerder van het CenterParcsForum: “Wij zijn erg verheugd met de komst van Mariëtte en haar leden naar het CenterParcsForum. Buiten het feit dat wij er 700 leden bij krijgen, is Mariëtte een échte informatiedeskundige.”

Waar het CenterParcsForum is begonnen als een hobbyclubje, kan de stelling dat er nu een professioneel platform is ontstaan niet meer worden ontkend en gaan wij de toekomst, zeker met onze nieuwe vlogger, met vertrouwen tegemoet.

Meer informatie:
www.centerparcsforum.nl
www.centerparcservaringenforum.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *