Center Parcs Marina-De Eemhof officieel geopend

Op zaterdag 8 oktober is de jachthaven Marina in Center Parcs De Eemhof feestelijk geopend. In aanwezigheid van burgemeester G.J. Gorter van Zeewolde en de eerste gasten gaf Robert Visser, Director Belgium, Netherlands & Germany Pierre & Vacances Center Parcs Group, het startschot voor de officiële openingsceremonie. Tijdens zijn toespraak lichtte hij de voornaamste mijlpalen in het renovatieproces van het park toe. Daarna wenste hij Peter Hoorneman, General Manager van Center Parcs De Eemhof veel succes met de nieuwe Marina. Na het officiële gedeelte hadden alle aanwezigen de gelegenheid het luxueuze vakantiecomplex te bewonderen onder het genot van een hapje en drankje.

Overview Marina-De Eemhof

Franse flair in de Flevopolder
Marina-De Eemhof bevindt zich aan het 1200 hectare grote Eemmeer in de zuidelijke Flevopolder. Deze jachthaven met mediterrane uitstraling biedt 300 ruime ligplaatsen voor luxe motorjachten met een lengte tussen de 10 en 20 meter. Geheel in mediterrane stijl kunt u heerlijk flaneren op de boulevard of genieten van een drankje op een van de vele terrasjes. Voortaan kunt u vlakbij genieten van de Côte d’Azur!

Appartementen van topklasse
In totaal zijn er 100 ruime en uiterst comfortabele Waterfront Suites voor 4, 6, 8 en 12 personen gerealiseerd. In elke Marina Suite wordt de gast omringd met trendy, luxueuze inrichting en apparatuur van topklasse: een sauna, whirlpool, rainshower, flatscreen in master bedroom en grote woonkamer en een uitgebreide luxe keuken. Bovendien beschikken de 12-persoons Suites over een sunshower: ideaal om te douchen en bruinen tegelijkertijd. Het zeer ruime terras of balkon heeft een schitterend uitzicht over de levendige haven en het uitgestrekte water daarachter, tot aan de horizon. De perfecte omgeving om even van de alledaagse drukte te bekomen.

Watersportactiviteiten
De mondaine jachthaven Marina is de ideale locatie om te watersporten. Eemhof Watersport & Beachclub biedt alle mogelijke watersporten aan en heeft vanaf het voorjaar 2012 het hele jaar een compleet watersportprogramma. Voor wie nog geen ervaring met watersport heeft, is Marina-De Eemhof de ideale plek voor een kennismaking. Ervaren instructeurs brengen u in een paar dagen tijd de beginselen van flink wat watersporten bij. Catamaranzeilen, kanoën, surfen, wakeboarden en waterskiën zijn hier enkele van. Ook huren is mogelijk: zeilboten, sloepen, kano’s en waterfietsen liggen klaar. Gasten die het graag iets rustiger aan doen, kunnen bij Eemhof Beachclub met een cocktail in de hand genieten van het prachtige uitzicht.

Over Center Parcs Europe
Center Parcs Europe – Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties – bestaat uit Center Parcs en Sunparks en is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group. Center Parcs Europe telt 24 parken (21 parken van Center Parcs en 3 parken van Sunparks) in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. In 2009 boekten 3,9 miljoen gasten 15,1 miljoen overnachtingen. De omzet van Center Parcs Europe over het boekjaar 2009-2010 bedroeg 599,6 miljoen euro.

Voor meer informatie:

www.centerparcs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *