Camper Contact App wint de Campermarkt Award

Tijdens de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg op 5 november is de winnaar van de Campermarkt Award bekend gemaakt; De Camper Contact App. Volgens de jury is het een uitstekend platform dat door en voor camperaars is ontwikkeld.

campercontactDe Camper Contact app is inmiddels al meer dan 100.000 keer gedownload en wordt met zeer grote regelmaat gebruikt door camperaars. De website werd ontwikkeld door Dick Roose uit Zeewolde. Later is het beheer van de app en website overgenomen door Europa’s grootste Camperclub; de NKC.

De jury noemde de klantvriendelijkheid als voorbeeld voor de vele platformen die in de recreatiesector actief zijn. De app werkt bijzonder intuïtief en maakt goedgebruik van de kennis die bij de gebruikers van camperplaatsen aanwezig is. Ook voor ondernemers biedt de app volop voordelen. Zij kunnen makkelijk in contact komen met een grote groep camperaars en opname in de database is helemaal gratis.

De tweede plaats ging naar Goboony; de airbnb voor campers, die inmiddels in twee landen actief is en het camperen te introduceren bij veel nieuwe camperaars.

De derde plaats werd gewonnen door Camperplaats Maastricht. In Maastricht, gelegen aan de Maas en op 3,2 kilometer van het centrum van Maastricht.

Meer informatie:
www.campercontact.com

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *