Golfreisbureau ziet groeikansen in de culinaire markt

Pin High Golftravel de grootste golftouroperator van Nederland, start met een nieuw label waarmee de onderneming zich richt op een doelgroep met culinaire wensen. Met ‘Pin High delicious’ wordt een selectie reizen aangeboden, gericht op culinair genieten op bijzondere locaties. Van een kookworkshop in De Librije tot culinaire stadswandelingen in binnen- en buitenland: alle arrangementen zijn volgens Pin High ‘zinnenprikkelend’. Pin High delicious focust zich op de minder actieve golfers en niet-golfende reisgenoten. Voor de golfers zijn de arrangementen uit te breiden met greenfees ‘à la carte’.

pin hig culinairPin High delicious
Pin High spreekt met haar nieuwe label Pin High delicious een nieuwe doelgroep aan. Eric Bakker, directeur Pin High Golftravel: “Met Pin High delicious leggen we de nadruk op het culinair genieten en de algehele vakantiebeleving: een wereld vol smaak! Hiermee willen we tegemoet komen aan de grote groep golfers die niet de hele dag op de golfbaan wil staan, maar ook wil genieten van de vaak prachtige omgevingen en het culinaire aspect. Golfen is uiteraard nog steeds mogelijk en greenfees zijn ‘à la carte’ te boeken.”

Thema’s met een eigen focus
De arrangementen zijn ingedeeld in drie thema’s: Lekker zelf doen, Smaken ontdekken en Wijn & spijs. Elk met een eigen focus, elk met een eigen karakter en allemaal te combineren met golf.

  • · Zelf pasta maken in Umbrië of culinaire ambities voeden tijdens een workshop? ‘ Lekker Zelf Doen’ biedt allerhande workshops op inspirerende locaties. In Librije’s Atelier leert men bijvoorbeeld meer over de werkwijze en filosofie van eigenaar en chef-kok Jonnie Boer.
  • · Bij Smaken Ontdekken proeft men de pure, lokale smaak en leert men diverse streekproducten kennen. Tijdens het arrangement bij Kasteel Engelenburg bijvoorbeeld leert men tijdens een uitgestippelde wijnroute door de Achterhoek alles over de wijngaard, de wijnmaker en natuurlijk de wijn.
  • · Centraal bij het thema Wijn & spijs staat het proeven en combineren van wijnen en spijzen centraal. Pin High delicious biedt hier smakelijke arrangementen bij gerenommeerde culinaire parels als Landgoed Groot Warnsborn, Tuindorp hotel ’t Lansink en Landgoed Altembrouck.

Meer informatie: www.pinhighdelicious.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *