Luxe op de boerderij = badderen in een paardentrailer

Dat het logeren bij de boer de fase van ‘primitief en basic’ al lang voorbij is blijkt regelmatig uit innovaties die worden gepresenteerd. FarmCamps introduceert komend seizoen de Hooi Hooi Badtrailer; een luxe baddervoorziening met uitzicht op de landelijke omgeving.

323x480_635902034356194109_635902034254006883_douche-staandDe Hooi Hooi Badtrailer wordt aangeboden in combinatie met de luxe Ranchtent. De voorziening is gebouwd in een echte (nieuwe) paardentrailer. Daar zie je van binnen niets meer van, maar aan de buitenkant wel. Dat past goed bij de uitstraling van de omgeving: de boerderij.

Saskia Poulissen van FarmCamps licht toe: “Een van de oprichters van FarmCamps heeft het idee bedacht en laten uitvoeren. We zochten een (mobiele) badkamer voor naast onze Safaritenten, maar vonden alleen maar standaard badkamers. En omdat wij altijd onze gasten willen verrassen en een unieke ervaring willen bieden, is het dus de Hooi Hooi Badtrailer geworden”.

FarmCamps bood al luxe tenten met eigen badkamer; de Lodgetent. Nu kunnen gasten naast de Safaritenten (met eigen toilet) of Lodgetent (met eigen badkamer) ook kiezen voor de Ranchtent met Hooi Hooi Badtrailer. Omdat de trailer naast de tent staat, liggen er natuurlijk heerlijke badjassen voor de gasten klaar. Maar het unieke is natuurlijk wel dat je met “de klep” open vanuit je bad kunt genieten van een bijzonder mooi uitzicht.

Toch niet helemaal mobiel
De trailers zijn weliswaar mobiel, want het is een paardentrailer. De installaties zorgen er voor dat de badtrailer wel aan een specifieke plek is gebonden. Naast alle tenten moet leidingwerk klaarliggen om de trailer aan te kunnen sluiten op water, elektra en riool. In de Badtrailer, uit het zicht van de gasten, staat een grote 120l boiler dus warm water genoeg voor een lekker bad. Voor aankomend seizoen is besloten om de Badtrailer dus vast bij de tenten te plaatsen. In totaal 20. Poulissen: “Maar omdat ze mobiel zijn en dus gemakkelijk verplaatst kunnen worden kan het goed zijn dat gasten het ooit wel als los item bij kunnen boeken.”

Meer informatie: www.farmcamps.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *