FarmCamps breidt snel uit; twee nieuwe locaties in Zeeland

In februari van dit jaar ging FarmCamps van start. Met de twee nieuwe Zeeuwse campings komt de ‘glampingformule bij de boer’ nu al uit op zes locaties. De twee Zeeuwse locaties zijn: FarmCamps Mariekerke in Meliskerke en FarmCamps De Kamperhoek in Vogelwaarde. Met FarmCamps logeer je met het hele gezin in een volledig ingerichte comfortabele safaritent bij een werkend boerenbedrijf.

Familie De Korte, Farmcamps Mariekerke

Eigen moestuin
FarmCamps De Kamperhoek in Vogelwaarde is een akkerbouwbedrijf dat wordt gerund en bewoond door boer Huub, boerin Martine en hun drie jonge kinderen. Uniek aan deze locatie is de eigen moestuin bij iedere tent. Kinderen mogen deze zelf verzorgen tijdens hun verblijf. Andere activiteiten die hier worden georganiseerd zijn o.a. vliegeren, ezels verzorgen, op stap met de boerin en uiteraard met eigen ogen zien hoe bijvoorbeeld suikerbieten, tarwe en bruinen bonen worden verbouwd. Deze locatie ligt dichtbij het strand in het verdronken land van Saeftinghe.

Maïsdoolhof
De tweede Zeeuwse aanwinst ligt in Meliskerke en is een schapenmelkerij, akkerbouw- en rundveebedrijf. FarmCamps Mariekerke heeft o.a een eigen maïsdoolhof en ‘wilde bloemen pluk tuin’. Op het bedrijf woont gezin De Korte, dat vier kinderen onder de twaalf jaar heeft. Samen met de boerin kunnen kinderen hier hun eigen kaas maken. Naast de activiteiten op de boerderij is er ook in de omgeving van alles te zien en te doen: het strand, Middelburg en Neeltje Jans liggen op fietsafstand. Bijzonder aan deze FarmCamps locatie is dat de zondagsrust hier in acht wordt gehouden.

FarmCamps: glamping bij de boer
Met FarmCamps logeer je met het hele gezin in een stoere, compleet ingerichte safaritent van ruim 50m2 op het erf van een werkend boerenbedrijf. Tijdens het verblijf worden kinderen actief gestimuleerd zelf deel te nemen aan het boerenleven. Hoewel de safaritenten en het activiteiten- en dienstenaanbod op iedere FarmCamps locatie gelijk zijn, is ieder boerenbedrijf weer anders. Dit zorgt voor unieke locaties. Met de uitbreiding naar Zeeland is ook de landelijke spreiding van FarmCamps nu verder vergroot en ze de nieuwe kampeerformule koers naar een uitbreiding tot twaalf locaties in 2013.

Prijzen & missie
FarmCamps hanteert geen toeslagen in het hoogseizoen, waardoor FarmCamps voor gezinnen die gebonden zijn aan schoolvakanties een familievriendelijk prijsbeleid hanteert. De exacte prijs is afhankelijk van de locatie die je kiest, boeken kan vanaf € 265,- (inclusief bedlinnen). FarmCamps heeft een tweeledige missie: ieder kind in Nederland een weekendje op de boerderij laten beleven en voor agrarische ondernemers een goede additionele bron van inkomsten genereren.

Meer informatie www.Farmcamps.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *