Creatieve werkplaats op zoek naar verbindingskansen stad en platteland

Op donderdag 21 november 2013 houden Leisure Academy Brabant, ZLTO, PURE Hubs, Kenniscentrum Multifunctionele Leisure Locaties, Performatory en het Vrijetijdshuis Brabant, gezamenlijk een bijeenkomst rondom het thema stad-land ondernemerschap.

grow brabantDe Creatieve Marktplaats is een interactief netwerkevenement. Een platform waar overheid, onderwijs, organisaties en bedrijven samenkomen.

In de loop der jaren kunnen ondernemers verblind raken en vastlopen in de dagelijkse patronen. Om deze reden is het belangrijk dat zij uit hun vertrouwde netwerk stappen. Met een flinke dosis creativiteit bij het vernieuwen of ontwikkelen van producten en diensten kan een bedrijf een sterkere positie op de markt verwerven. Nieuwe product-marktcombinaties, een beter profiel, sociale innovatie en een sterkere marktpositie komen hierdoor in zicht.

Om dit te stimuleren wordt de Creatieve Marktplaats gehouden. Hier ontdekt u de kracht van transsectorale samenwerking en kunt u een hoop relevante contacten opdoen tijdens een inspirerende middag vol ontmoetingen. Met dit jaar als thema stad-land ondernemerschap.

Meer informatie: www.leisureacademybrabant.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *