Zoover Award ‘Beste dierenpark’ naar Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen is voor het tweede jaar op rij verkozen tot het beste dierenpark van Nederland. Bezoekers van Zoover waardeerden het safaripark in Hilvarenbeek gemiddeld met een 9,0. In 2013 was het al raak en ook in 2014 gaat de Zoover Award voor ‘Beste Dierenpark’ naar Hilvarenbeek.

BeeksebergenZooverAwardParkmanager Sjors van den Boogaart van Safaripark Beekse Bergen nam vandaag de publieksprijs in ontvangst en toonde zich erg verheugd met de Zoover Award 2014: “Vorig jaar waren we al erg blij dat we als eerste uit de bus rolden. Dan is het helemaal fantastisch als een jaar later blijkt dat je nog steeds bovenaan staat. Want het is gemakkelijker om aan de top te komen, dan om er te blijven. Het is dan ook een groot compliment voor al onze medewerkers dat we daar met Safaripark Beekse Bergen toch in geslaagd zijn. Het mooie is ook dat de Zoover Award een echte publieksprijs is. Bovendien zijn we van een 8,7 in 2013 gestegen naar een 9 in 2014. Hartstikke mooi! We zien het dan ook als beloning voor het feit dat we continu investeren in ons park. De komst van nieuwe dieren zoals krokodillen en nijlpaarden in 2014 is daarvan een goed voorbeeld,“ aldus Van den Boogaart.

Om het binnenhalen van de Zoover Award 2014 te vieren worden alle bezoekers van Safaripark Beekse Bergen vandaag, maandag 13 oktober, getrakteerd op een lekkernij.

Zoover-bezoekster: ‘Een fenomenaal dierenpark!’
Bezoekers van beoordelingssite Zoover zijn op internet zeer positief over Safaripark Beekse Bergen: “Het is een prachtig park, met heel veel mooie natuur. Je kunt er met gemak een hele dag vertoeven,” aldus Tinie op Zoover. Een andere opmerking komt van Jolanda: “Een fenomenaal dierenpark! Als je bij Safaripark Beekse Bergen bent geweest, is het of je thuis komt van een feest.”
Voor meer beoordelingen: zie zoover.nl (http://www.zoover.nl/nederland/noord-brabant/hilvarenbeek/safaripark-beekse-bergen)

Het Limburgse GaiaZoo in Kerkrade en de Apenheul in Apeldoorn eindigden achter Safaripark Beekse Bergen op de tweede en derde plaats. De complete top-5 ziet er als volgt uit.

Top 5 dierentuinen 2014:

  1. Safaripark Beekse Bergen (Hilvarenbeek, NB) 9,0
  2. GaiaZoo (Kerkrade, LB) 8,5 (8,53)
  3. Apenheul (Apeldoorn, GL) 8,5 (8,47)
  4. Ouwehands Dierenpark (Rhenen, UT) 8,4 (8,44)
  5. Burgers Zoo (Arnhem, GL) 8,4 (8,35)

Categorieën
De Zoover Awards geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties en dagattracties op Zoover. De awards zijn publieksprijzen en worden vergeven aan de hand van de beoordelingen op de vergelijkingssite. Binnen de categorie dagattracties worden awards uitgereikt aan het beste attractiepark, de beste dierentuin, beste wellness en het beste museum van Nederland.
Op Zoover worden naast accommodaties ook steeds meer bezienswaardigheden, attracties en activiteiten beoordeeld. Zoover reikt de awards voor beste attractiepark en dierentuin van Nederland voor de vierde keer uit.

Meer informatie:

Safaripark Beekse Bergen op Zoover

www.safaripark.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *