SpaDreams: Nieuwe aanbieder in Spa, Health & Wellbeing

FIT Reisen, de Duitse marktleider in gezondheids- en wellnessvakanties, breidt haar aanbod uit en betreedt nu ook de Nederlandse markt onder de naam SpaDreams.

Vanaf nu kunnen ook Nederlandse vakantiegangers genieten van hoogwaardige gezondheids- en wellnessvakanties. Tijdens de ITB lanceert de Duitse reisorganisatie haar nieuwe website in het Nederlands: Onder de nieuwe naam SpaDreams worden exclusieve spa-, beauty-, yoga-, Ayurveda- en kuurvakanties aangeboden.

Bij www.spadreams.nl hebben Nederlandse klanten de mogelijkheid zich online van het exclusieve aanbod van SpaDreams te overtuigen. Het aanbod is speciaal op de individuele wensen van Nederlandse vakantiegangers toegesneden die gezondheid en wellness hoog in het vaandel hebben staan. Er is altijd een passend thema te vinden, zoals wellness arrangementen, thermen, een weekendje weg en yogavakanties. Op dit moment is er een keuze uit meer dan 70 hotels in Portugal, Duitsland, Indonesië en 6 andere landen. SpaDreams is van plan zijn aanbod uit te breiden naar 300 internationale hotels voor deze zomer, zodat de Nederlandse klant een ruime keuze heeft.

Hierover dr. Nils Asmussen, directeur van SpaDreams: “Wij verheugen ons op de lancering van de Nederlandse website, zodat wij ons aanbod ook buiten Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland kunnen presenteren. FIT Reisen groeit met meer dan 30 procent per jaar, veel meer dan de gemiddelde marktgroei. Door de internationalisering en globale uitbreiding volgt een nieuwe stap naar verdere groei.”

Meer informatie: www.spadreams.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *