Samenwerkende attracties langs Belgische kust lanceren Kustpas

Onder impuls van de vzw Kustattracties, de koepelorganisatie van alle dagattracties aan de Vlaamse Kust, werd gisteren de nieuwe KUSTPAS voorgesteld. Meer dan 30 attracties bieden hun bezoekers samen meer dan 200 euro korting. Dit aanbod is geldig bij musea, themaparken, cultuur- en erfgoedsites, boottochten, natuurcentra, events en sport & ontspanningssites.

Toerisme Oostende (c) WesttoerDe Kustpas 2014
Vanaf dit jaar bundelen 32 attracties aan de Vlaamse kust de krachten, tegenover 23 vorig jaar. Samen lanceren ze de nieuwe KUSTPAS in een handig zakformaat en met een nog sterker aanbod. Tijdens het seizoen 2014 liggen 400.000 exemplaren klaar voor dagjesmensen en verblijfstoeristen. De distributie van de folders zal gebeuren via de diverse logiesbedrijven aan de kust. Van campings over vakantiedomeinen, van verhuurkantoren en hotels naar bed&breakfasts.

Westtoer lanceert via haar website www.dekust.be ook een digitale versie van de KUSTPAS. Men kan zich online aanmelden een meteen gepersonaliseerde KUSTPAS uitprinten. Je geniet van dezelfde voordelen en kortingen bij je bezoek aan één van de 32 kustattracties.

Kustattracties vzw, de attracties van de zee
De Vlaamse Kust heeft een rijk, kwalitatief en gevarieerd aanbod aan attracties, met sterke natuurlijke, culturele en/of recreatieve aantrekkingskracht. De Kust heeft met andere woorden alle troeven om zowel de eigen inwoners als de verblijfstoeristen en dagjesmensen een fantastische dag te bezorgen in de kustgemeenten, weer of geen weer! De vzw Kustattracties werd vorig jaar, onder impuls van de vzw Toeristische Attracties, De Lijn en Westtoer, opgericht als een samenwerkings-verband tussen de vele musea, parken en attracties aan de Vlaamse kust. De vereniging wil door samenwerking tussen de diverse attracties en met alle sector-gerelateerde organisaties het attractiebezoek aan de kust stimuleren. Door bundeling van de krachten beoogt de vzw een sterkere uitstraling en een beter imago voor de kust in het algemeen en haar attracties in het bijzonder.

Meer informatie: www.dekust.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *