Promotiecampagne matrassen leidt tot ludiek concept; De Beddenbioscoop

Op 7 juni opent de allereerste beddenbioscoop van Nederland haar deuren in de Houthavens van Amsterdam. Het is een initiatief van Matt Matrassen, die hiermee op een ludieke manier nieuwe klanten kennis wil laten maken met hun product.

Filmfans kunnen in deze bioscoop tot 23 juni, languit liggend de beste films kijken in een bioscoop met het grootste scherm van Nederland. Eten en drinken wordt op de luxe boxspring geserveerd. De Beddenbioscoop komt uit de koker van Joep Verbunt, oprichter en eigenaar van Matt Sleeps.

15 bedden

Het matrassenmerk wil weer eens iets bijzonders bieden nadat we tijdens de maandenlange lockdown massaal films hebben gekeken in bed. Daarvoor hebben ze de 4.200m2 van Theater Amsterdam omgebouwd tot een beddenbioscoop. Op de plek waar normaal 1.500 stoelen staan, vind je nu 15 tweepersoons luxe boxsprings. Elk bed staat op een eigen verhoogd plateau zodat je liggend perfect zicht hebt op het gigantische scherm waar de nieuwste blockbusters worden vertoond.

Meerdere doelgroepen

Zowel vroege vogels, snoozers, als nachtbrakers komen aan hun trekken, want er zijn voorstellingen verspreid over de dag. Daarnaast zijn er op woensdagmiddag en in het weekend speciale kindervoorstellingen. Een bed is te reserveren vanaf 45 euro. Bedden worden na elke voorstelling verschoond en een pyjama is niet verplicht, maar maakt je bezoek aan de beddenbioscoop natuurlijk wel helemaal af.

Meer informatie: www.mattsleeps.com/nl/beddenbioscoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *