Pony’s zijn terug in Slagharen

De pony’s zijn terug in Slagharen! In voormalig “Ponypark Slagharen” keert zo het oorspronkelijke succesnummer in een eigentijds jasje terug. In een afgebakende gebied – De Slagharen Ranch – kan een Buffalo Ranch House worden gehuurd met een eigen pony. Uiteraard houdt Cowboy Buffalo Joe er toezicht op dat de pony’s goed verzorgd worden door de kinderen.

Buffalo Ranch House + Pony and CowboyAnder nieuws in Slagharen: Het attractie- en vakantiepark biedt nieuw entertainment, uitbreiding van attracties, nieuwe horecaconcepten, upgrades van accommodaties en ook de pony’s bij een huisje zijn terug!

Wigwam Deluxe
De unieke Wigwams van Slagharen worden uitgebreid met 84 Wigwam Deluxe indianententen waar je op pijl en boogafstand van de attracties met het gezin in kunt overnachten. Deze Wigwam Deluxe is geheel gethematiseerd en heeft moderne faciliteiten, zoals een moderne keuken, een flatscreen TV, eigen douche, toilet en wastafel, en biedt plaatst aan 2 volwassenen en 4 kinderen met gratis parkeerplaats.

Chocolate Factory
Maak je eigen chocolade reep, lolly’s of bonbons in de Chocolate Factory. Met diverse toppings versier jij je eigen creatie. Deze kan je meenemen in een mooi doosje of direct opsmikkelen met een warme chocolademelk.

Nieuw circusprogramma
In het American Circus kan je genieten van de gloednieuwe Magic Circus Show met illusionisten duo Winfried & Angelique, Fireman Alex en balloonman Maier. Hij maakt een hele wereld van dromen die passen in één enkele ballon.

Tot slot zijn twee Nevada lodges voorzien van Jacuzzi’s en kunnen alle gasten een Tuk Tuk huren om de omgeving te verkennen!

Meer informatie: www.slagharen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *