Open Dag voor ondernemers bij Speelboerderij Klok’uus

Speelboerderij Klok’uus in ’s Heer-Arendskerke (nabij Goes) heeft in december 2016 een grote metamorfose ondergaan: er zijn verschillende klim- en speelconcepten bijgekomen. Op 29 maart 2017 zal er door Active Constructions (bouwer van één van de klimactiviteiten) een open dag worden georganiseerd voor geïnteresseerde ondernemers die het nieuwe klimconcept Active Fun park willen bekijken en uitproberen.

klok uus2Over Klok’uus
Klok’uus is gelegen in Zeeland, vlakbij Goes en beschikt over een ruim aanbod aan binnen- en buitenspeelactiviteiten. Veertien jaar geleden was het nog een boerderij met appel- en peerboomgaarden maar is nu al geruime tijd een begrip in de regio voor families en gezinnen die een gezellig dagje uit willen.

Klok’uus heeft de speelboerderij in de laatste maanden van 2016 verbouwd waarbij er verschillende activiteiten zijn uitgebreid en bijgekomen waaronder het indoor Active Fun Park met touwenparcours op hoogte.

Open Dag
Active Constructions (bouwer van het Active Fun Park) organiseert op 29 maart 2017 een open dag bij Klok’uus voor ondernemers en geïnteresseerden. Doel van deze dag is om ondernemers kennis te laten maken met de vernieuwde activiteiten bij Klok’uus met speciale aandacht voor het Active Fun Park (nieuw klimconcept). Deelnemers van de open dag krijgen uitgebreid de mogelijkheid om het park te bekijken en te testen.

Tijdens de open dag zal er gezorgd worden voor hapjes en drankjes en is er een team aanwezig van Active Constructions om vragen te beantwoorden en toelichting te geven.

Meer informatie en aanmelden: https://www.activeconstructions.eu/open-dag-speelboerderij-klokuus
Zie ook: www.klokuus.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *