Nieuwe datingsite brengt wandelliefhebbers bij elkaar

De nieuwe datingsite www.dewandeldate.nl is de eerste matchmaker in Nederland die zich richt op wandelliefhebbers. Op zondag 1 juni opent de site officieel haar deuren voor mensen die samen een nieuwe weg willen inslaan. De Wandeldate is de eerste datingsite die de nadruk legt op Nederlands populairste vrijetijdsactiviteit en geeft naast het vinden van een date ook wandel- en datingtips.

 

Wandelaars in Zuid-Limburg
Wandelaars in Zuid-Limburg

Aandachtspunt ligt op de date zelf
Datingsites zijn tegenwoordig beschikbaar voor de meest uiteenlopende doelgroepen, van hoger opgeleiden tot senioren. Ze zijn allemaal gericht op ‘matchmaking’, maar gaan voorbij aan het belangrijkste aspect: de eerste afspraak. Bij de wandeldate.nl ligt de nadruk op de activiteit zelf, het maken van een wandeling met een potentiële partner. De site is daarmee uniek in het dating-landschap en werkt volgens de eerste deelnemers ‘drempelverlagend’.

Aanleiding
Dat wandelen populair is, blijkt wel uit het NBTC-NIPO onderzoek, waar de activiteit met stip op nummer één staat. Het idee voor deze datingsite werd dan ook geboren vanuit een wandelaars-community. Initiatiefneemster Irene den Ouden vertelt: “Bij OutdoorFriends.nl – mijn activiteitensite voor natuurliefhebbers – zijn veel singles lid die heimelijk wel ‘iemand’ zouden willen ontmoeten. Op een datingsite is het veel makkelijker op zoek te gaan naar een partner met dezelfde voorkeuren. Met dat idee ben ik aan de slag gegaan en heb ik deze nieuwe datingsite voor wandelaars opgericht”.

De eerste wandeling
Om de datingsite te lanceren is er op zondag 1 juni een gemeenschappelijke wandeling georganiseerd. Vanaf station Rotterdam kunnen sportieve singles een 15 kilometer lange stadswandeling maken, met de nodige tussenstops om elkaar beter te leren kennen. Deelname aan de wandeling is gratis, aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: info@dewandeldate.nl.

Meer informatie : www.dewandeldate.nl

Eén reactie

  1. Hartelijk dank voor jullie artikel over DeWandeldate!
    We hebben gisteren de wandeling gewijzigd. Kunnen jullie dat in de tekst ook wijzigen? Vanaf station Rotterdam kunnen sportieve singles een 15 kilometer lange stadswandeling maken.
    Dank alvast! Groet, Irene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *