Nieuwe attractie voor avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn opent op 28 april een nieuwe familie-attractie; ‘Tarantula Magica’. Alhoewel in het persbericht geen specificaties worden gegeven over het model, weet website Looopings te melden dat de thrill ride ‘enterprise’ is overgenomen van een Schots attractiepark.

Tarantula Magica

Als thematisering is gekozen voor ‘Tarantula Magica’, gebaseerd op het verhaal een Mexicaanse Maya krijger; “Stap alleen of met z’n tweeën in en dans met hem zijn rituele dans! Al spinnend kom je in zijn duizelingwekkende wereld terecht. Hou je goed vast en laat zijn krachten op je inwerken. Kun jij nog een rechte lijn lopen als je uitstapt?”

De attractie Tarantula Magica staat op de Evenementenweide van Avonturenpark Hellendoorn. De attractie is geschikt voor kinderen vanaf 120 cm; zij mogen onder begeleiding in de attractie. Kinderen vanaf 140cm mogen er alleen in.

Shows en activiteiten
Op 6 april 2012 opent Avonturenpark Hellendoorn haar deuren voor het nieuwe seizoen. Daarin onderscheidt het park zich vooral met shows en activiteiten.

  • In de maanden april t/m juni organiseert Avonturenpark Hellendoorn weer het succesvolle Spellendoorn. Bij binnenkomst in het park ontvangen kinderen een gratis sticker verzamelboekje, waarin zij stickers kunnen verzamelen door de negen verschillende spellen in het park te spelen.
  • Bezoekers kunnen in de zomer (21 juli tot 2 september) genieten van de stuntshow Excalibur, het verhaal van Koning Arthur’s magische zwaard. Jong en oud worden meegenomen is het meespelende verhaal van twee kinderen die de ruïne van een oud kasteel ontdekken, waar het verhaal van Excalibur weer tot leven komt!
  • Van 13 tot 28 oktober wordt het park omgetoverd tot het griezelige Heksendoorn. De laatste twee weken van oktober verzamelen alle heksen zich in Avonturenpark Hellendoorn om daar de kinderen de stuipen op het lijf te jagen.

meer informatie: www.avonturenpark.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *