Monkey Town IJsselstein organiseert dating voor single ouders

Monkey Town IJsselstein Indoor Speelparadijs heeft als eerste een speciaal ingerichte Singles Tafel. Hieraan kunnen alleenstaande ouders plaatsnemen en zo andere alleenstaande ouders ontmoeten. In een ongedwongen sfeer daten terwijl de kinderen lekker spelen. Voor de drukke ouder de perfecte plek om nieuwe mensen te leren kennen.

monkeytownDe singles tafel is de eerste in een speelparadijs in Nederland. In het speelparadijs zijn volgens het personeel al meerdere koppels ontstaan, waardoor het idee kwam om hier als bedrijf iets mee te doen. Alleenstaande ouders van jonge kinderen komen steeds minder vaak nieuwe mensen tegen en zien met een kind en een druk leven weinig kans meer om uit te gaan. “Een speelparadijs lijkt me een hele leuke, maar eigenlijk ook hele logische plek om nieuwe mensen te leren kennen”, aldus een van de ouders.

Op social media komt er al veel respons op het nieuwe initiatief van Monkey Town IJsselstein. De kinderen worden zelfs uitgeleend, zodat vrienden ook kunnen daten in het speelparadijs. Of het concept ook daadwerkelijk aan gaat slaan moet uit ervaring blijken, maar eigenaren Emile en Bianca van Westing zijn daarvan overtuigd. “Monkey Town is dé plek om in een ongedwongen sfeer andere alleenstaande ouders te ontmoeten, terwijl de kinderen lekker kunnen spelen. Mensen zijn nu al enthousiast.”

Meer informatie: www.monkeytown.eu/ijsselstein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *