Eerste hovercraft parcours in Nederland

In april wordt het eerste hovercraft parcours van Nederland geopend door Hovercraft World. Het parcours wordt ontwikkeld voor hovercraften over over land, sneeuw, water of ijs. Het parcours moet nog worden gerealiseerd en krijgt de aankleding van een mini-vliegveld compleet met water en een enorme schuimbak.

HovercraftHovercraft World beschikt over 2 modellen voertuigen: de Hovercraft 260, geschikt tot een gewicht van 55 kg, en de Hovercraft 360, geschikt tot 120 kg.  Aan het parcours zijn special effects toegevoegd zoals een sneeuwkanon of de ‘wassstraat’ waarbij je sproeiers moet ontwijken en regelrecht door een enorme schuimbak vliegt. Door gebruik te maken van de action-camera kan de deelnemer het later zelf terugzien.

Hovercraft World
Hovercraft World is een beschermd concept waarvan de formule ook beschikbaar is voor franchisenemers. Het eerste parcours opent Hovercraft World in het midden van Nederland in de gemeente Barneveld. Daarnaast is Hovercraft World ook beschikbaar in een mobiele variant voor presentaties en evenementen op locatie in Nederland of daarbuiten.

Meer informatie: www.hovercraftworld.nl

2 reacties

  1. Hartelijk dank voor het plaatsen van ons persbericht van Hovercraft World!
    Ik kan mij voorstellen dat uw reactie op het filmpje het gevoel van ‘basic’ oproept. Echter is dit niet het parcours. Dat komt er veel spectaculairder uit te zien in de vorm van een mini vliegveld compleet met water en een enorme schuimbak.
    De reden dat dit filmpje er voorlopig opstaat is dat wij merkte dat lang niet iedereen zich een juist beeld kan vormen van wat een hovercraft ook al weer is. Veel hebben er nog het beeld bij van enorme voertuigen die overvaren naar Engeland. Niet gek natuurlijk omdat je dit fenomeen in Nederland niet tegen komt. Daar gaan wij nu verandering in aanbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *