Disneyland Paris werft personeel in Nederland

Disneyland Paris organiseert twee recruitment dagen in Nederland. Op 26 maart 2015 vindt er een recruitment in Amsterdam plaats specifiek voor Entertainment functies. Op maandag 23 maart 2015 komen posities op het gebied van horeca, attracties en hotelwezen aan bod. De inschrijving voor deze dag is inmiddels gesloten en de organisatoren hebben zo’n 100 aanmeldingen ontvangen.

disneylandTijdens een recruitment dag worden kandidaten geïnformeerd over de activiteiten van Disney en worden ze uitgenodigd om te solliciteren naar één van de beschikbare vaste óf tijdelijke banen in het hart van de nummer één toeristische bestemming in Europa. In heel Europa wordt er tijdens diverse recruitment dagen gezocht naar invulling van 8000 openstaande vacatures.

Disneyland Paris is voortdurend opzoek naar nieuwe talenten, gemotiveerde kandidaten, beginners of reeds ervaren, om op die manier een divers team samen te stellen dat ernaar streeft om de magie van deze bestemming te vertalen naar de bezoekers. Disneyland Paris biedt de deelnemende kandidaten een leerrijke ervaring in een internationaal team en in een ongewone omgeving. Eenmaal aangenomen, krijgen de nieuwe medewerkers een opleiding ter plekke zodat ze hun vaardigheden optimaal kunnen ontwikkelen. Bovendien krijgen de tijdelijke werknemers accommodatie aangeboden in de buurt van het Park.

Met bijna 15.000 werknemers van 100 verschillende nationaliteiten en werkzaam in 500 verschillende beroepen, is de Euro Disney S.C.A. groep de grootste particuliere werkgever in Seine-et-Marne en de grootste werkgever in Frankrijk werkzaam op één en dezelfde plek. Daarnaast biedt Disney verschillende loopbaantrajecten en reële doorgroeimogelijkheden. Zo heeft 80% van de Managers en Senior Managers deze functie verworven op basis van interne promotie.

Meer informatie over de casting dag van 26 maart (Entertainment): www.disneylandparis-casting.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *