Definitief programma 2-daagse Waterfun Experience Tour 2015 bekend

Dit jaar staat de tweede editie van de Waterfun Experience Tour op het programma: een studiereis waarbij recreatieondernemers een bezoek brengen aan acht leisure locaties met een bijzondere waterattractie. Inmiddels is het programma van de 2-daagse reis bekend.

Hidrodoe
Hidrodoe

Dinsdag 10 februari 2015
Het eerste bezoek gaat naar het grootste water splashpark van Europa: Bosbad Hoeven. Daarna reist de groep door naar Omnium, de nieuwe multifunctionele dagattractie in Goes, onder meer met topsporthal, tropisch zwembad en een tropisch bos. In de middag staat een bezoek gepland aan het grootste stedelijk recreatiebad van Vlaanderen: S&R Rozebroeken. De dag wordt afgesloten bij het splinternieuwe waterpretpark van Plopsa de Panne.

Woensdag 11 februari 2015
Na een gezamenlijk ontbijt in designhotel Cosmopolite in Nieuwpoort reist de groep af naar de interactieve waterwereld van Hidrodoe. Ook staat een bezoek aan de Tongelreep gepland, dat grootse innovatieplannen heeft. Bovendien zullen er nog een aantal bijzondere mystery visits bezocht worden, die beslist niet in het programma mogen ontbreken!

Bosbad Hoeven
Bosbad Hoeven

Voor wie?
De #2daagse Waterfun Experience Tour is bedoeld als inspiratiereis voor beslissers en eigenaren van zwembaden, campings en bungalowparken met nieuwbouwplannen voor een zwembad, beleidsmedewerkers van gemeenten die op zoek zijn naar oplossingen in kostenbeheersing en exploitatie, projectontwikkelaars en architectenbureaus op zoek naar ideeën en ontwikkelkansen.

Meer informatie:
www.pleisureworld.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *