Avonturenboerderij Molenwaard ziet eerste schoolreisje weer verschijnen

Sinds de heropening van het themapark op 15 mei 2020 ontvangt Avonturenboerderij Molenwaard morgen, donderdag 25 juni 2020, zijn allereerste schoolreisje. Voor Verschoor Reizen is het na drie maanden stilstaan in deze COVID-19-periode weer het eerste schoolreisje dat zij mag vervoeren.

Een touringcar van Verschoor Reizen brengt morgen 22 leerlingen en 5 begeleiders van Ds. Abraham Hellenbroekschool uit Zwijndrecht naar de
Avonturenboerderij. Vanaf 11 mei 2020 is het vervoer van basisschoolleerlingen weer toegestaan met volledige capaciteit, alsook op het themapark zijn alle COVID-19-richtlijnen in acht genomen om de schoolreisjes op een veilige wijze te laten verlopen.

“Het zal weer een vertrouwd zicht zijn, als morgenochtend na drie maanden een touringcar van het erf afrijdt. Gelukkig heeft deze school het vertrouwen om weer op reis te gaan met een touringcar. We hopen dat andere scholen ook weer snel het vertrouwen terug hebben. We zien gelukkig dat er mondjesmaat weer wat schoolreizen worden aangevraagd en bevestigd. Want zonder een schoolreisje is een schooljaar niet compleet”, aldus Christian Verschoor, 4e generatie Verschoor Reizen.

“Ons eerste schoolreisje; het is een nieuwe mijlpaal in deze tijd voor de Avonturenboerderij! Wat zijn we blij dat we weer leerlingen mogen ontvangen om hen mee te nemen in de wereld van Fien & Teun. Een
dag vol spelen, leren en ontdekken in de Hollandse polder, waarbij we een mooie bijdrage mogen leveren aan de persoonlijke én sociale ontwikkeling van deze jonge kinderen”, aldus Michael van Hoorne, directeur Avonturenboerderij Molenwaard.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *