Beurzen deze week: techniek, gezondheid, kamperen en varen

Deze week worden er weer diverse mooie beurzen georganiseerd. Op dinsdag start de internationale beurs Integrated Systems, waar inspiratie kan worden opgedaan op het gebied van innovatieve audio-visuele technieken. Wil je een beter inzicht krijgen in de groeikansen op het gebied van aangepaste voorzieningen of zie je ‘gezondheid’ als onderdeel van je aanbod, bezoek dan de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht (vanaf donderdag).

showcontrol op een i-pad (AV Stumpfl)
showcontrol op een i-pad (AV Stumpfl)

9 – 12 februari: Integrated Systems Europe (Rai Amsterdam)
Wat heeft een recreatiebedrijf te zoeken op een techniekbeurs? Wij werden enthousiast door aankondigingen van enkele standhouders. Zo worden er dagelijks Tech Tours georganiseerd naar attracties met een audio-visuele component. (10/2: Nationaal militair museum, 11/2: DomUnder Utrecht en 12/2: Heineken Experience). Veel van de innovaties zijn op dit moment afkomstig uit de hoek van technologie. Het is de kunst om de juiste toepassing te vinden voor de beleving die je wilt creëren. Wie méér technieken kent, zal sneller de juiste keuze maken. Op ISEurope is er o.a. een zaal met drone demonstraties een congres over technologie in sportaccommodaties en volop nieuwe kansen voor presentaties in o.a. (film)theaters.
Meer informatie: www.iseurope.org

11 t/m 14 februari: Nationale gezondheidsbeurs, JaarbeursUtrecht
‘Gezond en bewust leven’ speelt in op een trend. Voor sommigen is het een must om rekening te houden met gezondheidsaspecten; ook op vakantie en tijdens een uitstapje. Tijdens de Nationale gezondheidsbeurs is volop praktische informatie te vinden om een bezoek gezonder en beter toegankelijk te maken. Ook is er volop inspiratie te vinden over nieuwe en sportieve activiteiten; o.a. kennis maken door middel van workshops
Meer informatie: www.denationalegezondheidsbeurs.nl

12 – 14 februari: Kampeer en Vrije Tijd, evenementenhal Hardenberg
Tijdens de beurs blijft kamperen centraal staan, maar is ook de fiets- en wandelbranche toegevoegd aan de beursvloer. Campings uit binnen- en buitenland kunnen u alles vertellen over de mooiste kampeer, wandel- en fietsgebieden! Uiteraard is er ook een groot aanbod aanwezig op de beurs met campers en caravans.
Meer informatie: www.evenementenhal.nl/hardenberg/beurzen/view/269/kampeer-vrije-tijd-hardenberg

12 – 17 februari, Boot Holland, WTC Leeuwarden
Boot Holland vindt plaats in vijf beurshallen met een totale beursoppervlakte van 40.000 m² met daarop 275 standhouders. Ook de bezoeker die niet direct op zoek is naar een nieuwe boot, komt op Boot Holland volledig aan zijn trekken.
EasySup Supstore uit Heeg pakt dit jaar flink uit met een groot Fun paviljoen waar kiteboarding, surfen en suppen zijn samen-gebracht. Er is veel te zien en vooral voor informatie over deze drie sporten kun je er prima terecht. Voor de beleving is er op initiatief van de ‘Schtichting Bewegen op het Water’ een sail- en surf simulator. Als slagroom op de taart is er een heus supbad van maar liefst 25 meter waar je uitgenodigd wordt om op een supboard te stappen.
Meer informatie: www.boot-holland.nl

svr beurs13 februari: SVR Kamperen bij de Boer Beurs, Americahal Apeldoorn
Ruim 350 SVR-campings, uit binnen- en buitenland, zullen op deze gezellig SVR-vakantiebeurzen hun camping weer volop promoten! Er wordt gestrooid met gratis vakanties (kamperen of logeren) voor de zoveelste bezoeker en bovendien is er alle gelegenheid om voordelig producten van de boerderij te kopen.
Meer informatie: svr.nl/beurzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *