Vrijdagmiddagblog! Glimlachen tellen op de Tilburgse Kermis

Het is alles behalve komkommertijd, want Editie NL belde vanochtend na aanleiding van een blog op Pretwerk! Helaas zit een tv debuut er voor mij niet in. Ze belde in verband met het blog dat ik vorig jaar heb geschreven over de Tilburgse Kermis.

De kermis gaat bijna van start!
Nog minder dan vier uur en dan start de kermis weer. Door het telefoontje van Editie NL was ik benieuwd of er op de Tilburgse Kermis dit jaar nog iets nieuws is. Op de pagina van de Tilburgse Kermis trok de kermis app direct mijn aandacht. Met deze app willen de organisatie en politie er voor zorgen dat bezoekersstromen beter gereguleerd worden. Daarbij worden gebruikers van de app op de hoogte gebracht over actuele nieuwsberichten en zit er een druktemeter in.

vrijdagmiddagblog_tilburgsekermis
Roze Maandag – op deze dag zijn er heel veel bezoekers

Follow the app
Ik moedig dat soort initiatieven aan! Zelf ben ik betrokken geweest bij de ontwikkeling van soortgelijke app voor bezoekersstromen in attractieparken. Ik ben daarom extra nieuwsgierig of het zal aanslaan bij de bezoekers van de kermis. Hopelijk heeft de organisatie genoeg oplaadpunten geplaatst, want de app werkt op GPS – kortom binnen no time is de batterij van je mobiel leeg.

Tot slot
Roze Maandag ga ik de kermis op en zal ik gaan ervaren hoe de app werkt. Ook ga ik dit jaar weer tellen hoeveel verkopers kunnen glimlachen en of de verkooptechnieken ten aanzien van vorig jaar zijn verbeterd. Ga jij ook naar de Kermis ? Ik ben benieuwd hoeveel glimlachen jij telt! Laat via een reactie hieronder of via de twitter het aantal weten!

Ruby KramerPanterKist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *