Geen mooier theater, dan de natuur!

’s avonds, wanneer de temperatuur een beetje daalt, een heerlijk briesje wat verkoeling geeft, is het spektakel het grootst! De zonsondergangen op onze camping zijn de meest gefotografeerde vakantie kiekjes. Het verveelt nooit en het is heerlijk om elkaar dan op de dijk te ontmoeten.

Mensen slepen massaal hun zitjes naar de dijk, inclusief ‘scheepslimonade’ en lekkere hapjes. De kleintjes liggen vaak al lekker te slapen, of genieten van het hele late naar bed mogen gaan. Iedereen heeft na een lange zomerdag, genoeg te vertellen over wat ze mee hebben gemaakt. De een heeft een prachtig tochtje met een boot gevaren en heeft de allerlekkerste lunch gehad, langs die route. Een ander heeft voor het eerst zeilles gehad in een polyvalk en weer een ander heeft rustig aan gefietst naar een van de 11 steden stadjes hier in de buurt. Nu is het tijd om even af te koelen, onder het genot van een prachtige lucht schouwspel!

Niets zo mooi als de zonsondergang op onze camping. Het is telkens anders en gaat nooit vervelen! Daar hebben we niets meer aan toe te voegen. Daar hoeven we niets meer aan toe te voegen. Alles dat we zouden toevoegen, zou alleen maar afleiden. Dus zorgen we ervoor dat de dijk voor iedereen is te gebruiken, hebben we zelf een bankje geplaatst. Zo kan iedereen van het schouwspel van de zonsondergang genieten!

Ik ben benieuwd, welke natuurlijke elementen zijn binnen jouw organisatie al geweldig en kan je nog meer en beter in de spotlight zetten?

Karin, watersportcamping Heeg

Eén reactie

  1. Mooie titel,wij doen daar graag aan mee.
    Natuurlijk genieten aan het water in Buitenplaats De Blauwe Meije mag nl. niet onze terras is het enige in de hele omgeving waar de gasten niet rustig kunnen relaxen,voor 12.00 uur en na 19.00 uur. Dat is geen pretwerk voor kleinschalige recreatieve locatie in Woerden/Nieuwkoop. Wie heeft dit ook??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *