De diepte-vakantie

Vakantie vieren waarbij aandacht centraal staat. Vakantie met meer focus, in een wereld vol afleiding. Vakantie beleven in een zen-modus, in het hier en nu en niet in het straks of ooit!

DCIM100GOPROJuist door met aandacht je vakantie te vieren, heb je straks meer energie voor je gewone, dagelijks leven. Heb je je meer kunnen oppeppen en meer rust en ruimte in je donder gekregen. Een vakantie met aandacht voor jezelf, familie en vrienden. Hoe blijf je de dagelijkse afleidingen de baas? Wij verhuren onze grassprieten (red: Watersportcamping Heeg), maar we verkopen eigenlijk energie en inspiratie. En hoe kunnen wij nu onze camping zo vormgeven, zodat onze gasten echt een diepte vakantie kunnen ervaren op onze camping? Hoe kunnen we onze kamperende gast helpen bij het afstand nemen van zijn werk en zijn dagelijkse beslommeringen?

Een diepte vakantie, dat is waar onze gasten naar opzoek zijn. En wij willen hem die graag bieden. Hoeveel campings bestaan er waar je je echt kan opladen, waar je even echt helemaal los komt van je dagelijkse beslommeringen. Natuurlijk is onze wifi-detox lang niet genoeg om een diepte vakantie te kunnen bereiken. Net als het achterwege houden van het standaard verkleed konijn. Sportief uitleven door bv naar de overkant en terug te zwemmen (<=> 12 baantjes trekken in het zwembad) of op het SUP board je even goed uitleven. Vreemd eigenlijk dat we binnen dit perspectief nog niet eerder hebben nagedacht over meditatie? Misschien iets om te onderzoeken om eventueel in 2017 aan te gaan bieden.

Dit jaar hebben we de wekelijkse bootcamp aangeboden. Ik kan niet zeggen dat het al een groot succes was, maar de kamperende gasten die mee deden waren enthousiast over het gevoel dat het ze had gebracht. Vol energie en voldoening de dag starten!

Willen we met onze camping een sterke positionering wensen, dan is het sturen op de diepte vakantie een sterke optie. Ver weg van de vermaak fabrieken, waar de gemiddelde kampeerder misschien naar verlangt. Maar iedere gast die net wat meer wil genieten van het leven en tegelijkertijd productiever wil zijn, die wenst toch een diepte vakantie?

Wat denk jij ervan? Na wat voor soort vakantie kan jij de dagelijkse beslommeringen beter aan? Laat je het ons weten, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *