ElkePlek.nl is overgenomen door Elias Marketing en Support in samenwerking met UwBoeking.com. Door de overname is het boekingsplatform inmiddels weer in de lucht.

ElkePlek.nl is overgenomen door Elias Marketing en Support in samenwerking met UwBoeking.com. Door de overname is het boekingsplatform inmiddels weer in de lucht.

Het initiatief Elkeplek.nl heeft een bewogen geschiedenis achter de rug. Voor een overzicht zie o.a. het artikel op Pretwerk: Elkeplek vraagt faillissement aan

Een nieuwe start

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het verbeteren van de site. Er komt o.a. een filter bij om te zoeken op vakantiegebied. Voorheen was het alleen mogelijk om te zoeken op provincie. Wat ook wordt verbeterd is de filter waarmee alleen 'beschikbare accommodaties' worden getoond. Daarvoor is er een koppeling met iCal waarop de meest gangbare reserveringssystemen aangesloten kunnen worden. De omzetting van gegevens neemt wat tijd in beslag. Er staan op dit moment 2400 accommodaties - en dat aantal groeit - in de database, die eind van deze week worden gekoppeld aan de website.

ElkePlek.nl start met een nieuw concept. Het adverteren wordt commissievrij. Adverteerders krijgen controle over eigen advertenties, beschikbaarheid en prijzen. Adverteerders zullen de komende tijd benaderd worden om de samenwerking in een nieuwe vorm door te zetten.

Het uitgangspunt van ElkePlek.nl is om een platform voor en door recreatieondernemers te realiseren waarmee tegenwicht geboden kan worden aan de prijsdruk (provisie) van commerciële platformen. Wat uniek is aan ElkePlek.nl dat er een koppeling wordt gemaakt tussen verschillende vormen van dag- en verblijfsrecreatie in Nederland. ElkePlek.nl en Uwboeking.com hadden al een langdurige samenwerking. Voor de website ElkePlek.nl werd er namelijk al gebruik gemaakt van het reserveringssysteem van Uwboeking.com.

ElkePlek.nl neemt de komende tijd contact op met de adverteerders om de samenwerking in de nieuwe vorm door te zetten.

Meer informatie: www.elkeplek.nl