Nieuw kleinschalig Fries bungalowproject in topsegment

In de driehoek ‘Langweer, Boornzwaag, Sint Nicolaasga’ realiseert FRET leisure een nieuw recreatieproject. Hoewel de bestemming de bouw van 80 eenheden toestaat, heeft deze ontwikkelaar gekozen voor een ruimere opzet. Door het terrein in slechts 30 kavels te verdelen krijgt iedere woning een stuk eigen grond en water van minimaal 1.500 m2 en de meeste nog meer.

Ook de waterpartij tussen de woningen is royaal te noemen, met een breedte van 80 meter en een lengte van bijna een kilometer. In deze waterpartij liggen twee eilandjes. De woningen zijn ontworpen door Penta architecten uit Harlingen. Er is een 4, een 7 en een 10 persoons variant, die bovendien nog geheel naar wens van de koper aangepast kunnen worden. De woningen worden allemaal voorzien van een warmtepomp met grondboring en 12 PV panelen. Ieder kavel krijgt een eigen steiger en bij een aantal kavels is het mogelijk om een boothuis of garage te realiseren.
Inmiddels is de grote waterpartij uitgegraven en ontsloten op het open vaarwater van Friesland. De toegangsweg is geasfalteerd en de bouw van de modelwoning is in volle gang. Zelfs in de ruwbouw fase valt het formaat en de bijzondere indeling van de woning op.

De verkoop is gestart en de eerste bezoekers worden vooral aangetrokken door de ruimte in het project en de combinatie van water, bos en de nabijgelegen golfbaan.

De woningen kunnen voor eigen gebruik aangewend worden, eventueel in combinatie met verhuur. Dat wordt dan geheel door het naastgelegen “Landgoed de Eysingastate’ verzorgd, zodat de eigenaar er geen omkijken naar heeft.

 

Meer informatie is te vinden op: www.meervaneysinga.nl of telefonisch: Markus Vijn 06-53107661

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *