Het recent geopende GuestHouse Hotel Kaatsheuvel op loopafstand van de Efteling heeft de kenmerken van een Familie Resort. Bent u ook benieuwd waarom zijn gasten juist bij dit hotel boeken? Het bordje VOL heeft men al regelmatig opgehangen en het GuestHouse Kitchen Restaurant is een regelrechte voltreffer. Op 20 september organiseert Pleisureworld NRIT een kijkje achter de schermen - inclusief een kennisprogramma. Het recent geopende GuestHouse Hotel Kaatsheuvel op loopafstand van de Efteling heeft de kenmerken van een Familie Resort. Bent u ook benieuwd waarom zijn gasten juist bij dit hotel boeken? Het bordje VOL heeft men al regelmatig opgehangen en het GuestHouse Kitchen Restaurant is een regelrechte voltreffer. Op 20 september organiseert Pleisureworld NRIT een kijkje achter de schermen - inclusief een kennisprogramma.

[caption id="attachment_56344" align="alignright" width="300"] Een kijkje vanuit de keuken in de supermarkt van Albert Heijn[/caption] Initiatiefnemer is Coen Schelfhorst, die zijn lessen o.a. aan de overkant (bij de Efteling) heeft geleerd als horecamanager bij De Efteling. Schelfhorst heeft samen met Piet den Hartog, franchisenemer van een succesvolle Albert Heijn, een combinatie van supermarkt, restaurant en hotel heeft ontwikkeld. Het hotel met 69 kamers is een cross-over tussen een hotel, hostel en Guesthouse. Nog voor de opening kocht Schelfhorst het tegenovergelegen hotel De Kroon dat nu als zusje van het GuestHouse Hotel opereert. Naast een rondleiding en kijkje achter de schermen, zijn er deze dag ook kennissessies over andere onderwerpen;

  • Trendwatcher Hans van Leeuwen deelt zijn visie op de recreatiemarkt en geeft een presentatie over een nieuw concept waterpark in Nederland (DX Adventure).
  • Ook een nieuw te ontwikkelen attractie in de Betuwe 'Strekerij De Betuwe' wordt hier toegelicht.
  • De expert meeting wordt afgesloten met een Brabantse culinaire streekproeverij

Meer informatie en aanmelden: www.pleisureworld.nl Zie ook: www.guesthousehotel.nl