De organisatie Stadswild organiseert op vrijdag 18 augustus de 'Silent Night Run' in Amsterdam. Een loopevenement in stilte, met onderweg diverse bijzondere culturele, culinaire en bijzondere ervaringen. Er zijn inmiddels Silint Night runs in vijf verschillende steden. De Stadswild Silent Night Run in Amsterdam is de premium edition. De organisatie Stadswild organiseert op vrijdag 18 augustus de 'Silent Night Run' in Amsterdam. Een loopevenement in stilte, met onderweg diverse bijzondere culturele, culinaire en bijzondere ervaringen. Er zijn inmiddels Silint Night runs in vijf verschillende steden. De Stadswild Silent Night Run in Amsterdam is de premium edition.

De organisatoren omschrijven hun event als "De Stadswild Silent Night Run – Premium Edition is de mooiste, meest exclusieve run van jaar.  Stilte maakt het onderlinge contact nog intiemer. Tijdens de Silent Night Run voel je je juist door de stilte meer dan anders verbonden met elkaar, omdat we moeten vertrouwen op lichaamstaal en intuïtie en empathisch vermogen. Tijdens deze 5km loop versmelt rennen in stilte met kunst, fashion, opera en zelfreflectie. Partner in deze bijzondere run is het Conservatorium Hotel en dit jaar sluit ook het Stedelijk Museum aan." [gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="50577,50578"] Onderdelen van het programma zijn o.a.:

  • live performances van: mezzo soprano Zofia Hanna & concert pianiste Nathalie Doucet (beiden verbonden aan de Dutch National Opera)
  • Een speciale bijdrage van couturier Dennis Diem
  • meditatie & art experience in het Stedelijk Museum
STADSWILD SILENT NIGHT RUN 2016

from Stadswild on Vimeo. meer informatie: http://stadswild.nl/silent-night-run/