Veiligheid en financiële zekerheid belangrijkst voor Walibi Holland

Op 7 Ditches TV wordt Walibi Holland directrice Mascha van Till aan de tand gevoeld over haar management van het park. Met name de onderwerpen veiligheid en financiële zekerheid kunnen van Till slapeloze nachten bezorgen. Ook wordt vooruit geblikt op de opening van de nieuwe attractie Lost Gravity.

mascha ban TillOver veiligheid: “In ons pretpark wordt veel aandacht besteed aan veiligheid. Voor de bezoekers ziet alles er ook degelijk en veilig uit. Dan zie je dat met name tieners denken dat ze alles kunnen doen. Door niet te luisteren naar aanwijzingen brengen ze zichzelf alsnog in gevaar.”

Over financiële zekerheid: “Ik begin nergens aan als er geen financiële onderbouwing op papier aan ten grondslag ligt. Bij investeringen is een belangrijk om te kijken naar onderscheidend vermogen.”

Over verblijfsrecreatie: “We hebben vooral veel short stays. Alhoewel Walibi bekend staat als ‘leuk voor tieners’, komen de meeste tieners op het vakantiepark wel samen met hun ouders.”

Over Land van Ooit (waar Mascha ooit directeur was): “Heel goed dat dit park werd gesloten. Daar was geen redden meer aan.”

De mooiste dag op het park: “Summer Vibes – lekker lange ontspannen dagen op het park. En Halloween – het hele park wordt getransformeerd tot een bijzondere belevingswereld. Een heel goed gelukt concept.”

Vermakelijkhedenretributie (toeristenbelasting voor dagattracties): “Is gelukkig van de baan.”

Bekijk het hele interview op:


Met dank aan:
7 Ditches TV; zij zijn gespecialiseerd in het maken van interviews over ondernemerschap en bedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *