Afgelopen weekend is in Soesterberg een nieuw wellnessconcept geopend dat verder gaat dan de traditionele sauna's en wellnessbedrijven. In Omega Spa en Wellness worden complete programma's aangeboden om mensen op termijn aan een verbeterde fysieke en mentale gezondheid te helpen. Afgelopen weekend is in Soesterberg een nieuw wellnessconcept geopend dat verder gaat dan de traditionele sauna's en wellnessbedrijven. In Omega Spa en Wellness worden complete programma's aangeboden om mensen op termijn aan een verbeterde fysieke en mentale gezondheid te helpen. [gallery link='file' ids="38212,38213,38214"] Als eerste in Nederland integreert Omega traditionele sauna en wellness concepten met total well being programma's en retraites gericht op zowel particulieren als professionals. Ontspanning, herstel en duurzame verbetering van lifestyle staan daarbij centraal. Omega sluit daarmee aan op de internationale ontwikkeling om ieder mens op zijn eigen wijze gezond en gelukkig te laten leven vanuit een holistische visie. Total well being op maat Omega Spa en Wellness bevindt zich in een bosrijke omgeving met tuinen, terrassen, ligweides en een biologisch gezuiverde zwemvijver. Omega bestaat uit een wellness vleugel, waar men een dagje traditioneel kan ontspannen middels uitgebreide saunafaciliteiten, en een aparte spa vleugel met saunafaciliteiten waar mensen terecht kunnen die de voorkeur geven aan het dragen van badkleding. In deze vleugel kunnen gasten ook terecht om actief aan hun algehele fysieke en mentale fitheid te werken met onder andere de Milon Cirkel. Het aanbod met workshops en total well being programma's zoals 'Geluk in je Werk' en 'Lekker in je Vel' is speciaal ontworpen voor zowel particulieren als professionals. Ook het volgen van een heilzame total well being retraite met overnachtingen in het aangrenzende hotel Kontakt der Kontinenten behoort tot de mogelijkheden. Omega Spa en Wellness beschikt over een team van experts dat wellness-therapieën, health-workshops en beweegactiviteiten verzorgt. Het is uitgerust met moderne saunafaciliteiten, beauty- en massagesalons, beweeg- en therapieruimtes en natuurlijk verschillende zwembaden. Directeur Marco Snoek "Wereldwijd zie je steeds meer total well being concepten die mensen helpen om niet alleen fysiek, maar ook mentaal goed voor zichzelf te zorgen. Vanuit ons sterke geloof in deze aanpak brengen we dit concept nu als eerste naar Nederland. Daarbij doet het er niet toe of men dit met of zonder gebruik van badkleding doet. Iedereen heeft recht op total well being" Aangepast aan levensstijl Bij Omega Spa en Wellness staan persoonlijke voorkeuren en individuele keuzevrijheid voorop. Zo kunnen gasten genieten van een dagje totale ontspanning en rust, maar kan ook een intensief Total Well Being programma worden gevolgd. Deze programma's sluiten an bij iemands persoonlijke karakter en levensstijl. Enkele progrmma;s die onderdeel uitmaken van het 'Total Well Being' programma:
  •  Geluk in je Werk: onder professionele begeleiding worden concrete handvatten gegeven om je persoonlijke kracht in je werk (terug) te vinden.
  •  Lekker in je vel: dit Total Well Being programma biedt onder professionele begeleiding een verbeterde lifestyle met meer energie en een gezonder gewicht.
  •  Ont-moet jezelf: dit biedt de gelegenheid om uit de hectiek van alledag te stappen en de tijd te nemen voor inspiratie en reflectie. Om te ontdekken waar je staat en wat je werkelijk verlangt.
Vernieuwend voor Nederland Wellnesexpert Marlies Sobczak ziet dit bedrijf als een mooie toevoeging aan het Nederlandse wellnesslandschap: "Het meest vernieuwende is dat er meer aandacht is voor workshops en totale programma’s. Niet alleen het gebruik van de faciliteiten meer complete pakketten met thema gerichte activiteiten. Deels worden die elders natuurlijk ook aangeboden, maar niet zo geïntegreerd zoals dat hier wordt verzorgd." Meer informatie: www.omegaspawellness.nl