Boekingssite Elke Plek (www.elkeplek.nl) organiseert op 5 en 6 september een pop-up camping op het terrein van Kasteel Groeneveld te Baarn. Op deze tijdelijke camping zal een mini-festival georganiseerd worden met onder andere een klassiek concert onder leiding van Örzse Adam. Het evenement is de aftrap van een landelijke promotiecampagne om het nieuwe boekingsplatform van de recreatiesector www.elkeplek.nl bekendheid te geven. Boekingssite Elke Plek (www.elkeplek.nl) organiseert op 5 en 6 september een pop-up camping op het terrein van Kasteel Groeneveld te Baarn. Op deze tijdelijke camping zal een mini-festival georganiseerd worden met onder andere een klassiek concert onder leiding van Örzse Adam. Het evenement is de aftrap van een landelijke promotiecampagne om het nieuwe boekingsplatform van de recreatiesector www.elkeplek.nl bekendheid te geven.

We schreven onlangs al en artikel over de marketingplannen van Elkeplek.nl. Ook deelname aan het TV programma Tips en Travel maakt daar del van uit. Met de start van de campagne mag ook verwacht worden dat de techniek van de website op orde is. (o.a. koppeling met de meest gebruikte reserveringssystemen.), liet initiatiefnemer Jeroen Wilhelm ons tijdens een voorbeschouwing weten. [caption id="attachment_37757" align="alignright" width="300"]Kasteel Groeneveld Kasteel Groeneveld[/caption] Glamping arrangement Het glamping-arrangement bestaat uit een overnachting in een luxe tent inclusief eten en drinken en een klassiek kamerconcert. Unieke plekken “Met dit evenement willen onze ambitie uitdragen dat Elke Plek alle unieke plekjes in Nederland bij elkaar brengt op één platform”, aldus Jeroen Wilhelm, mede-oprichter van Elke Plek. “Daarnaast willen we laten zien dat kamperen in eigen land ook heel bijzonder en eigentijds kan zijn”. Aanmelden Mensen die interesse hebben om deel te nemen aan dit evenement, kunnen boeken via www.elkeplek.nl (zoeken op ‘camping in Baarn’). De vergoeding voor het volledige arrangement bedraagt 
€ 25,- per persoon. Er is plaats voor maximaal 50 gasten die een twee,- of vierpersoonstent kunnen boeken. De tenten zijn ingericht voor één overnachting en sanitaire voorzieningen zijn aanwezig. “Geïnteresseerden hoeven alleen hun slaapzak mee te nemen” aldus Wilhelm.