NHTV student Danielle van Houtum heeft voor haar afstudeerproject voor de opleiding International Real Estate and Facility Management een pop-up concept ontwikkeld. Met een pop-up restaurant vraagt zij aandacht voor het hergebruiken van materialen en het invullen van leegstaande panden op unieke locaties in Breda.

Entrepreneurship Award
Met het pop-up restaurant won Danielle de publieksprijs tijdens de NHTV Entrepreneurship Award, een erkenning voor jong ondernemerschap. In de toekomst wil Danielle haar concept ook uitbreiden naar andere steden.
Menu, prijs en data
Het menu bestaat uit Upscale Comfort Food gerechten, traditionele gerechten met een speciale twist. Een diner-ticket, een drie gangen menu excl. drank, kost €30,-. Indien vooraf oude producten worden gedoneerd, dan kan de korting oplopen tot €10,-. Het innemen van serviesgoed, meubilair en anders soort gebeurt op 9 en 11 maart. Het eerste diner vindt op 13 maart plaats in de Watertoren, Speelhuislaan 158. Deze avond is al geheel uitverkocht. Flourish opent haar deuren eveneens op 14, 20 en 21 maart.
Meer informatie: www.wijzijnflourish.nl
Bron: persbericht NHTV