De genomineerden voor Groepsaccommodatie van het jaar 2014 zijn bekend gemaakt. De verkiezing Groepsaccommodatie van het jaar is een consumentenprijs en wordt jaarlijks door brancheorganisatie Recron georganiseerd en uitgereikt. De genomineerden voor Groepsaccommodatie van het jaar 2014 zijn bekend gemaakt. De verkiezing Groepsaccommodatie van het jaar is een consumentenprijs en wordt jaarlijks door brancheorganisatie Recron georganiseerd en uitgereikt.

[caption id="attachment_33293" align="alignright" width="300"]Outdooractiviteit solex rijden bij Landgoed de Biesheuvel Solex rijden bij Landgoed de Biestheuvel (Dank voor de foto: vakantieadressen.nl)[/caption] De genomineerden van 2014 zijn in willekeurige volgorde:

  • 't Zwaluwnest in Ter Aar (Zuid-Holland)
  • De Biestheuvel in Hoogeloon (Noord-Brabant)
  • 't Borghuis in Losser (Overijssel)
  • De Vilt in Beugen (Noord-Brabant)
  • Klooster van Kranenburg in Kranenburg (Gelderland)

Gasten konden afgelopen jaar hun stem uitbrengen en een cijfer geven voor de gastvrijheid, de hygiëne, de accommodatie, de omgeving en de horeca. Daarnaast konden er reviews worden geschreven. Deze reviews zijn tevens nuttig als extra informatie voor de ondernemers zelf. Prijsuitreiking Het uitroepen van de winnaar vindt plaats op 3 februari tijdens de Studie tweedaagse van de bedrijfsgroep Groepsaccommodaties, dit jaar in Dopersduin te Schoorl. Meer informatie: www.recron.nl