Vakantiepark Dierenbos biedt bijzondere ervaring met Dino’s in het park

Vakantiepark Dierenbos (Libema) gaat een spectaculaire omgeving creeren voor de gasten. In september en oktober van dit jaar komen er 20 levensgrote brullende dinosaurussen in het park te staan. Die gaan ongetwijfeld bijzondere vakantiefoto’s opleveren.

De levensechte dinosaurussen, waaronder een Tyrannosaurus Rex van zeven meter en een Brachiosaurus van zes meter, staan verspreid over het hele vakantiepark. “Het is natuurlijk geweldig dat onze gasten deze dino’s van zo dichtbij kunnen komen bekijken. De dinosaurussen kunnen bewegen en maken geluid, iets dat de beleving nog specialer maakt”, zegt general manager Annouk Smeets.

Unieke beleving

Vakantiepark Dierenbos is met de tijdelijke komst van de dinosaurussen één van de weinige vakantieparken waar gasten tussen deze enorme creaties kunnen slapen. “Het is echt een uniek iets, een extra reden om ons vakantiepark tijdens deze speciale dinomaanden te bezoeken”, vertelt Smeets.  

Bij alle dinosaurussen zullen borden met informatie over de gewoonten, het eetgedrag en manier van leven staan. “Op deze manier is de ervaring van het slapen tussen de brullende en bewegende dino’s niet alleen enorm spannend en gaaf, maar ook nog eens leerzaam voor onze bezoekers”, aldus Smeets. De dino’s zijn normaal gesproken onderdeel van World of Dinos, de grootste dino-expositie van Europa.

Meer informatie: Vakantiepark Dierenbos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *