Het netwerk van Kennisnetwerk Destinatie Nederland, bestaande uit circa 70 destinatie- en citymarketingorganisaties in Nederland, heeft VisitBrabant als nieuwe partner in het netwerk mogen toevoegen.

Het netwerk van Kennisnetwerk Destinatie Nederland, bestaande uit circa 70 destinatie- en citymarketingorganisaties in Nederland, heeft VisitBrabant als nieuwe partner in het netwerk mogen toevoegen.

De marketingorganisatie voor de bestemming Brabant werkte binnen Kennisnetwerk Destinatie Nederland al samen op diverse onderwerpen en projecten met andere VVV- en destinatiemarketing organisaties (DMO’s) uit het land en heeft nu de stap genomen om deze samenwerking verder uit te breiden met een officieel partnership.

“De samenwerking met het Kennisnetwerk past in onze ambitie in de toekomst meer en meer regionaal en lokaal onze partners te faciliteren, zoals de VVV’s. Een goed en krachtig netwerk op alle niveaus is wat ons betreft cruciaal en kennisdeling is daarin een exponent,” aldus Heleen Huisjes,directeur VisitBrabant.

Kennisnetwerk Destinatie Nederland ziet VisitBrabant als een waardevolle aanvulling en versterking binnen het netwerk. “We zijn verheugd met de officiële aansluiting van VisitBrabant bij Kennisnetwerk Destinatie Nederland. Er is veel kennis en ervaring over ons vakgebied aanwezig bij deze Brabantse DMO. VisitBrabant is een verrijking van het netwerk waarin we ons gezamenlijk inspannen voor de belangen van de gastvrijheidssector en de ‘spin in het web rol’ van professionele en toekomstgerichte destinatiemanagement organisaties daarin”, aldus Kees van Wijk, algemeen directeur Kennisnetwerk Destinatie Nederland / VVV Nederland.

Kennisnetwerk Destinatie Nederland is een netwerk van, voor en door professionals van circa 70 destinatie- en citymarketingorganisaties. Door middel van kennisdeling, verbinding en ontmoeting draagt het netwerk actief bij aan de ontwikkeling en versterking van het vakgebied destinatiemarketing en destinatiemanagement, met als doel om bij te dragen aan de ontwikkeling van aantrekkelijke bestemmingen om te bezoeken en te verblijven, voor bewoners en bezoekers.

Meer informatie: visitbrabant.com/partners. - Digitale brochure van Kennisnetwerk Destinatie Nederland (pdf)