Lancering Lookyclub voor campings in Nederland en Frankrijk

Tijdens de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg en de SETT vakbeurs in Frankrijk, wordt een nieuw animatiemerk gepresenteerd. De Lookyclub is een nieuw pakket voor campings die een exclusieve eigen uitstraling willen. Het merk wordt in de markt gezet door Team4Animation (Frankrijk) en Animatiewerk.nl (Nederland).

Looky de VosLooky campings
Richard Otten, Team4Animation: “In Frankrijk was erg veel behoefte aan de inzet van thema’s en mascottes op de campings waar wij de animatie verzorgen. Met behulp van de Lookyclub kunnen campings zich nu onderscheiden van concurrenten. We bieden een compleet pakket, met mascotte, merchandise, knutselmaterialen, shows en programma’s. De rode draad komt telkens weer terug in het programma, waardoor alles goed op elkaar aansluit.”

Lage kosten
Na een pilot periode in 2014, gaat Looky de Vos in het seizoen van 2015 écht naar de campings toe om gasten te vermaken. Omdat er groot wordt ingekocht, blijven de kosten voor o.a. een mascottepak en de merchandise artikelen (waaronder cd’s en polsbandjes) laag. Mascottes en knuffels worden zelfs in eigen huis gemaakt door een dochterbedrijf. Campings krijgen op deze manier dus de kans om hun volledige bedrijf te thematiseren, maar voor relatief lage kosten. Door de verkoop van diverse artikelen kan het pakket zelfs een inkomstenbron worden.

Met Looky is het altijd feest
“Looky de Vos komt uit Vlakland. Hij houdt van reizen en verhalen. In zijn enorme rugtas verzamelt hij verhalen van vakantiegangers in binnen- en buitenland. Dat is in het kort de achtergrond van de Lookyclub”, vertelt Wendy Oude Veldhuis van Animatiewerk.nl. “We bieden met de Lookyclub extra beleving voor gasten. Met gekke activiteiten uit Vlakland, eigen muziek en natuurlijk de echte Looky de Vos. Uit een onderzoek dat we eerder uitvoerden bleek dat 85% van de gasten een mascotte een toegevoegde waarde vindt tijdens hun vakantie. Daar spelen we nu op in, alleen maken we het pakket nog completer.”

Looky inzetten?
Heeft u interesse in het Lookyclub pakket? Neem dan contact op via www.animatiewerk.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *