BungalowSpecials Awards kiest voor nieuwe indeling

Voorheen werden de meeste BungalowSpecials Awards toegekend aan de beste vakantieparken in een bepaalde regio, zoals ‘Beste vakantiepark aan de Nederlandse kust’. “We merkten in het zoekgedrag dat mensen minder waarde hechten aan een bepaalde bestemming, maar juist aan de complete beleving”, aldus Xander Snijders – Business Unit Manager bij BungalowSpecials. Voor een verblijf op een speciaal vakantiepark of in een speciaal vakantiehuis wil men best een stukje verder reizen. Het resultaat is een aantal nieuwe Awards waaronder ‘Beste vakantiehuis met sauna’.

Award voor De Leistert

De juiste doelgroep
Waar dit jaar ook meer tijd aan is besteed, is het filteren van reviews van de juiste doelgroep. De Award voor het ‘Meest kindvriendelijke vakantiepark’ is bijvoorbeeld gebaseerd op de reviews die geschreven zijn door families. Immers, een stel zonder kinderen zal een vakantiepark niet kindvriendelijke beoordelen, omdat zij niet naar deze faciliteiten op zoek zijn. Dat betekent dat hun review de totaalscore in kindvriendelijk onterecht naar beneden haalt. Voor een familie is het perspectief dus heel anders. Door de reviews te filteren naar de relevante doelgroep voor de Award wordt de match tussen de wensen van de klant en het vakantiepark verbeterd.
Tot slot is gekeken naar het aantal reviews per categorie. Een beoordeling van een 9.0 met twee reviews zegt minder dan een beoordeling van een 9.0 met tweehonderd reviews. In de uiteindelijke finaleronde is hier naar gekeken om het meeste betrouwbare oordeel te geven. Voor BungalowSpecials is dit een nieuwe stap in de richting naar het zijn van een echte specialist.

De beste vakantieparken van 2018
Na vorig jaar al het beste vakantiepark van Limburg te zijn geweest, mag Buitenhof de Leistert dit jaar de Award voor ‘Beste vakantiepark in Nederland’ in ontvangst nemen. De prijs voor ‘Beste vakantiepark-keten’ gaat dit jaar naar Landal GreenParks. ‘Beste vakantiepark in Duitsland’ wordt verdedigd door Lindner Ferienpark Nürburgring.

Bekijk de volledige lijst met (nieuwe) categorieën en winnaars op: www.bungalowspecials.nl/awards.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *