Webinar: Succesvolle benadering van de pers (23 juni)

Op dinsdag 23 juni (11.00 uur) organiseert Comebackmarketing een seminar over het succesvol benaderen van de pers. Verstuur jij al persberichten bij vernieuwingen? En kun je nog meer doen om media-aandacht te genereren? Wendy Oude Veldhuis van Bureau Snugger geeft je tips en tricks.

Wendy Oude Veldhuis is marketingcoach en runde 10 jaar lang Animatiewerk.nl. Na de verkoop van haar bedrijf helpt ze nu andere ondernemers met hun marketingstrategie en PR. Ze vertelt je in dit webinar hoe het kan dat het ene merk volop in de pers te vinden is en jij een stuk minder of misschien wel helemaal niet? Terwijl je genoeg te vertellen hebt, weet je nog niet hoe je dat verhaal onder de aandacht brengt. Dát geheim leer je in dit webinar ‘Hoe kom ik in de pers’.

Na dit webinar weet je precies waar journalisten naar op zoek zijn en waarmee jij kunt scoren in de media. Zelf was Wendy de afgelopen jaren o.a. te zien/lezen/horen in de Flair, de Telegraaf, Koffietijd, de Volkskrant,3FM, NRIT Magazine en RTV Drenthe.

Hoe krijg je dat voor elkaar? Dat laten we je graag zien in dit webinar vol handige media tips waarmee je direct de volgende dag zelf aan de slag kunt. Je krijgt de handleiding ‘persberichten schrijven’ er gratis bij.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *