Egon Kramer wordt Commercieel Directeur bij Oasis Parcs

Egon Kramer (49) is per 1 juli benoemd tot Commercieel Directeur van Oasis Parcs. In de functie van CCO wordt hij verantwoordelijk voor Marketing & Sales en de commerciële aansturing van Oasis Parcs. Samen met André Roelofs (CEO), Jurgen Mensink (CDO) en Harm Schipper (Finance) vormen zij het directie team van Oasis Parcs.

Kramer is afkomstig van Landal GreenParks, waar hij diverse management functies bekleedde op commercieel, E-commerce en customer service-gebied. Daarvoor was hij werkzaam voor diverse Touroperators als Evenements Reizen en Vaya.nl. “Kramer neemt ruim vijftien jaar online en distributie ervaring mee in de toeristische sector, die van groot belang is voor de verdere ontwikkeling en het commerciële succes van Oasis Parcs”, aldus Roelofs.  

Oasis Hotel en Beach Resort Punt West aan het Grevelingenmeer

Over Oasis Parcs

Oasis Parcs is een snel groeiende exploitant van  premium  resorts, met een ruim aanbod van luxe vakantiewoningen, gecombineerd met persoonlijke (hotel)service. Daarmee biedt Oasis Parcs een alternatief voor een verblijf in een 4/5 sterren hotel, waarbij gezelschappen zijn verdeeld over meerdere hotelkamers. Oasis Parcs is opgericht in 2013 en heeft beheerorganisaties in Nederland, Frankrijk en Curaçao en binnenkort ook in Oostenrijk. Verder beheert de organisatie een aantal zogenoemde ‘white label’ vakantieparken die onder een eigen naam in de markt worden geëxploiteerd.

Het in Luxemburg gevestigde XeonInternational heeft recent een vastgoedbeleggingsfonds opgericht, het Xeon-Oasis Property Fund. Het fonds belegt in premium resorts die worden gemanaged en verhuurd door Oasis Parcs. Jurgen Mensink, Directeur Real Estate en Development van Oasis Parcs: “De samenwerking met het beleggingsfonds maakt het mogelijk om het aantal resorts in de komende jaren fors uit te breiden en daarmee een aantrekkelijk portfolio van premium resorts te creëren.”

Bron en meer informatie: www.oasisparcs.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *