Vakantiepark Molenwaard groeit snel door

Een jaar na de start van Vakantiepark Molenwaard wordt er al weer gewerkt aan nieuwe voorzieningen die op 1 juli 2022 open gaan; waaronder nieuwe centrumvoorzieningen en accommodaties voor diverse doelgroepen.

Zie ook: Verhalenverteller maken van vakantiepark en nieuwe beleving

Op het terrein bevinden zich op dit moment al twee locaties met centrale voorziening. Met de uitbouw van de nieuwe zone wordt de locatie bij de entree /receptie wat ontlast. Het afgelopen jaar heeft Vakantiepark Molenwaard, dat sterk is gericht op de jongste gezinnen, een uitstekende start gekend. Directeur Michael van Hoorne liet in een eerder interview al weten dat de ruimte bij de receptie op topdagen wat krap begint te worden – en dat ook een indoor speelzone hoog op het verlanglijstje staat. Met de nieuwe uitbreiding Wordt snel ingespeeld op de ondervonden verbeterpunten.

Nieuw in 2022:

De Speelschuur

Op het Vakantiepark kunnen kinderen vanaf juli 2022 niet alleen buiten spelen en ontdekken, maar is er vanaf dan een groot  indoor speelparadijs: ‘De Speelschuur’. Volledig gethematiseerd in de stijl van het park. In de Speelschuur hebben kinderen urenlang speelplezier. Zo kunnen ze spelen in de ballenbak, klimmen en klauteren op de speeltoestellen en kijken naar de Fien & Teun shows; de usp van het vakantiepark.  

De Frieterie & Het IJscuypje

Ook de horecavoorzieningen krijgen een uitbreiding. Op dit moment bevindt de snackbar zich nog naast de receptie. In de nieuwe situatie krijgt deze voorziening veel meer ruimte en een leukere aankleding. In de nieuwe ijssalon Het IJscuypje wordt ambachtelijk schepijs verkocht.

een Schaapskooitje

Nieuwe accommodaties en Fien & Teun Boutique

Naast de Fien & Teun Boerderijtjes, Avonturententen, Polderlodges en Kinderdijk Cottages, worden straks ook gloednieuwe Mike & Molly Schaapskooitjes, Luxe Hooischuren voor grotere gezelschappen, Dorpshuysen en studio’s aangeboden. De Dorpshuysen en studio’s zijn gevestigd in een prachtige straat met daarin ook een echte Fien & Teun Boutique. Bij de realisatie van de nieuwe accommodaties wordt er nadrukkelijk rekening gehouden met 3-generatie vakanties waarbij oma en opa in een eigen accommodatie kunnen verblijven.

Meer informatie: www.vakantieparkmolenwaard.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *