Pathé (bioscopen) introduceert eerste Pathé Games in Nederland

Pathé heeft in Nijmegen de deuren van de eerste Pathé Games geopend. In navolging van de populaire Go!Gaming en digitale escape experience X-Cube belevenissen in de bioscoop, biedt Pathé met Pathé Games bezoekers de mogelijkheid om hun uitje nog completer te maken met een scala aan klassieke en moderne speelautomaten, voorzien van thema’s uit iconische films.

Tijdens het openingsweekend konden bezoekers in Nijmegen een gratis spel uitproberen en de unieke sfeer van Pathé Games ervaren. Of je nu van racen, shooters of klassieke spellen zoals airhockey en flipperkasten houdt, Pathé Games heeft iets voor iedereen. 

De arcadehal, gelegen in de foyer van Pathé Nijmegen, heeft diverse speelautomaten waarbij bezoekers spelletjes kunnen spelen. De twaalf speelautomaten zijn voorzien van thema’s uit iconische films zoals Tomb Raider, Marvel Avengers en Star Wars. Deze filmische thema’s zorgen ervoor dat de connectie met de filmwereld behouden blijft, terwijl bezoekers kunnen genieten van een interactieve spelervaring. Voor Pathé Games wordt samengewerkt met Highlife Amusements, leverancier van de speelautomaten. 

Met Pathé Games biedt Pathé zijn bezoekers een nieuwe manier om hun uitje uit te breiden: de arcadehal is een perfecte aanvulling op een bezoekje aan de bioscoop. Of het nu gaat om solo gamen of een gezellige uitdaging met familie en vrienden: er zijn spellen voor één tot vier personen beschikbaar, perfect voor elke gelegenheid.

Bewezen concept

Pathé Games is niet nieuw voor Pathé; in Frankrijk is het concept al een bewezen succes, met meerdere vestigingen in diverse bioscopen. De locatie in Nijmegen is zorgvuldig gekozen vanwege de bestaande bezoekersgroep die openstaat voor dit soort entertainment en de geschikte ruimte. Met Pathé Games, naast Go!Gaming en X-Cube, biedt Pathé Nijmegen nu nog meer belevenissen aan voor de bioscoopbezoekers, waardoor er voor iedereen iets te beleven valt. Go!Gaming richt zich op geavanceerde Gaming PC’s, de nieuwste gaming consoles zoals de Playstation 5 en High-end SIM racing equipment, terwijl Pathé Games arcade games aanbiedt.

Bram van den Broek, Director Business Development: “We zijn heel trots dat we bekend kunnen maken dat de eerste Pathé Games locatie de deuren opent bij Pathé Nijmegen. Wij zijn altijd op zoek naar de beste manier om onze doelgroepen van dienst te kunnen zijn. Gaming blijft in populariteit toenemen en Pathé Games biedt een leuke, gezamenlijke ervaring op een unieke locatie. Het is de perfecte aanvulling voor onze bioscopen, waarmee zij nog meer dé plek worden waar mensen samen kunnen genieten van de beste vormen van entertainment.”

Bron en meer informatie: www.pathe.nl/bioscoop/nijmegen

Eén reactie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *