Organisatie Recreatie Vakbeurs ziet lichtpuntjes

De Recreatie Vakbeurs Hardenberg (4 t/m 6 november) biedt, naast een interessant overzicht van producten, ook aanknopingspunten om kennis op te doen en te netwerken. De meest opvallende noviteiten staan bij elkaar in het noviteitenpaviljoen. Op woensdag 5 november worden er veel RECRON-leden verwacht op de jaarlijkse ALV. Beursmanager Herma Bork ziet een belangrijke rol weggelegd voor de vakbeurs als het gaat om samenwerken.

recreatie vakbeurs hardenbergHerma Bork blikt voorzichtig optimistisch vooruit: “We krijgen signalen dat de recreatiemarkt weer wat aantrekt en dat ook recreatiebedrijven wat meer durven te investeren. De sector heeft de afgelopen jaren wel geleerd dat creativiteit belangrijk is om het verschil te maken. Ook samenwerken is een sleutelbegrip, en dat willen wij op de recreatievakbeurzen graag faciliteren. Vaak is de vakbeurs hét contactmoment voor ondernemers in de sector. Ga met elkaar in gesprek en kijk of je verder kunt komen dan de voor de hand liggende overeenkomsten. Ik daag iedere bezoeker daartoe uit.”

5 november, van 10.30 t/m 12.30
Second Life voor de bungalowbranche
Dit jaar wordt het Habitat principe geïntroduceerd (zorgconcepten) en krijgen we inzicht in de investeerders die het Hof van Saksen weer op de kaart zetten met hun gedurfde investeringsplannen gericht op de mogelijkheden die het Hof van Saksen te bieden heeft en kijken we naar de toekomst waar een uniek concept in grootschalige verblijfs (-groeps) accommodatie in de vorm van een resort gepresenteerd zal worden. De bungalowmarkt is één van de weinige producten in de verblijfsrecreatie die crisisbestendig is gebleken en jaarlijks een groei laat zien. Maar klopt dat beeld wel als je wat dieper inzoomt met wat er allemaal werkelijk speelt binnen de bungalowbranche?
Meer informatie: www.pleisureworld.nl

5 november, 14.00 – 17.00
ALV RECRON
Naast de jaarlijks terugkerende agenda-onderdelen, wordt het dit jaar spannend rondom de nieuwe verkiezing ‘RECRON Kampeer en Bungalowbedrijf 2014.’ Er zijn vijf bedrijven genomineerd.
Deze bijeenkomst is bedoeld voor RECRON Leden. Aanmeldpagina: www.recron.nl/aanmeldformulier-alv-5-november-2014

Elke dag
Noviteitenpaviljoen
Jaarlijks wordt een prijs uitgereikt voor het meest innovatieve product in de recreatiesector. Dit jaar zijn er 9 noviteiten ingestuurd. Die staan bij elkaar in het noviteiten paviljoen. Zie ook: Wie wint de Noviteiten Award 2014?

Openingstijden Recreatie Vakbeurs Hardenberg

  • dinsdag 4 november 2014 13.00 – 21.00 uur
  • woensdag 5 november 2014 13.00 – 21.00 uur
  • donderdag 6 november 2014 13.00 – 21.00 uur

Meer informatie en registratie voor deze vakbeurs: www.evenementenhal.nl

De beurscatalogus is al online beschikbaar: Beursspecial Recreatie Vakbeurzen Hardenberg, Gorinchem en Venray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *