Ook Camping De Rotonde (Ardoer) hijst de Capfun vlag

De Betuwse camping De Rotonde komt in handen van de Franse keten Capfun. De teller staat daarmee inmiddels op 12 Nederlandse campings – en nog eentje net over de grens in België.

De overname werd begin november bekend gemaakt. Capfun neemt de medewerkers en manager van het park over. Op dit moment maakt Capfun nog onderdeel uit van Ardoer – een keten van onafhankelijke kwaliteitscampings.

Met de overname komt Capfun inmiddels uit op 12 campings in Nederland. Begin 2021 werden ook al twee campings overgenomen: Ponderosa (Ulicoten, Noord-Brabant) en De Scheepsbel (Nunspeet, Gelderland).

De Rotonde

Uit gegevens op de website Eurocampings.nl (ACSI) zien we dat De Rotonde (32 ha) op dit moment beschikt over 390 vaste jaarplaatsen, 150 toerplaatsen en 7 verhuuraccommodaties. De camping is gelegen aan een meer waar een strandbad met veel speelvoorzieningen is ingericht.

Capfun

Capfun is een Frans familiebedrijf dat sinds enkele jaren ook een duidelijke expansie in Nederland laat zien. Het park profileert zich als familiepark met zeer uitgebreide waterparken en waterglijbanen en een sterk animatieteam. Ook brengt het park een eigen versie van verhuuraccommodaties mee. Managers van de nieuwe Capfun parken worden uitgenodigd om in Frankrijk een meerdaags trainingsprogramma te volgen.

Meer informatie: www.capfun.nl/kaart.html

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *