Landal opent snackautomatiek voor honden

Sinds de coronapandemie ziet Landal een forse stijging van het aantal mensen met dat hun huisdieren meeneemt op vakantie. Daar werd al op ingespeeld met hondvriendelijke vakantiewoningen. Sinds deze week is aan de hostmanship voor de viervoeters een hondensnackautomaat toegevoegd.

Woordvoerder Jeanette ten Kate van Landal: “We zien een groeiende vraag naar huisdiervriendelijke vakantie accommodaties; gasten nemen graag hun huisdier mee op vakantie. Samen met Nestlé Purina zijn de eerste twee hondensnackautomaten geplaatst op Landal Rabbit Hill en Landal Twenhaarsveld. Gasten met een huisdier ontvangen bij aankomst een gratis Landal munt waarmee ze een hondensnack naar keuze uit de automaat kunnen halen, de hondensnackautomaat werkt ook met € 2,- munten.”

Landal GreenParks richt zich al langer op de mogelijkheid om op vakantie te gaan met een huisdier. Er is een ruim aanbod aan speciale ‘hondenbungalows’ (ook geschikt voor hulphonden) en extra diervriendelijke voorzieningen. Andere hondenservices zijn o.a. op de Doggy Wash, de honden zwemvijver en het honden losloopgebied op Landal Twenhaarsveld.

Meer informatie: www.landal.nl/huisdier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *