Rabobank en Avonturenboerderij Molenwaard sluiten partnerschapovereenkomst voor meer voedselbewustzijn

Rabobank Lek & Merwede en Avonturenboerderij Molenwaard kondigen aan op dinsdag 4 juni 2024 een partnerschapsovereenkomst te hebben gesloten voor de komende drie jaar. Met deze overeenkomst slaan de partijen de handen ineen om zo samen meer aandacht te creëren voor gezonde voeding en voedselbewustzijn.

Foto: Avonturenboerderij Molenwaard

De overeenkomst tussen Rabobank en Avonturenboerderij Molenwaard kwam tot stand door de nauwe aansluiting die de Avonturenboerderij heeft met het Rabobank thema Banking4Food. Met dit thema wil Rabobank de beschikbaarheid van voedsel, toegang tot voedsel en gebalanceerde, gezonde voeding onder de aandacht brengen. Omdat Avonturenboerderij Molenwaard in de storytelling rondom Fien & Teun op het themapark laat zien wat de oorsprong is van voedsel, vonden beide partijen elkaar en besloten zij de samenwerking aan te gaan.

De samenwerking tussen Rabobank en Avonturenboerderij Molenwaard zal onder meer tot uiting worden gebracht in educatieve spellen op het themapark. Zo is er al het Rabobank (W)eetspel waarin kinderen door het sorteren van etenswaar kunnen leren over het maken van goede voedselkeuzes. Er zal ook een nieuw spel ontwikkeld waarin kinderen alles leren over insecten, biodiversiteit en het belang van het behoud van de natuur.

Meer informatie: Avonturenboerderij.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *